nello construct

Când se deschide pasajul peste A3 de la intrare în Luna?

CNAIR anunța în urmă cu două săptămâni deschiderea circulației pe pasajul de peste Autostrada A3, porțiunea aflată încă în construcție dintre localitățile Hădăreni și Chețani, respectiv pe DN15 în județul Mureș.

Tot atunci, reprezentanții CNAIR au estimat deschiderea pasajului dintre Câmpia Turzii și Luna „în aproximativ două săptămâni”, respectiv azi.

Deși constructorul se mișcă în ritm alert pe tronsonul Chețani- Câmpia Turzii, cu un progres lăudat de ministrul Transportului, Sorin Grindeanu, se pare că pasajul mai are nevoie de timp.

A3 aproape de finalizare

Odată cu deschiderea segmentului de 15,7 km de la Chețani-Câmpia Turzii, șoferii vor putea circula neîntrerupt de la Cluj-Napoca la Târgu Mureș, pe o distanță de aproape 100 km.

Tronsonul Chețani-Câmpia Turzii este singura bucată lipsă din autostrada Transilvania dintre Târgu Mureș și Cluj-Napoca.

Contractul pentru această investiţie este în valoare de peste 420 milioane de lei, fără TVA și a fost semnat în luna octombrie 2022. Termenul de finalizare a lucrărilor este august 2024.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

6 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: