marian morar
m install
nello construct

Câmpia Turzii se pune la punct cu infrastructura

zamblau eugen

Tronsonul de drum naţional-european DN 15-E60, care străbate localitatea Câmpia Turzii va trece în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

 

În ultimii ani Consiliul Local din Câmpia Turzii a alocat sume importante de la buget pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii pe acest tronson, dar efortul financiar nu pare să fie suficient….calitatea lasă în continuare de dorit. În plus, pasajul rutier nu prezintă siguranţă în exploatare, toate studiile geotehnice efectuate, care au demonstrat prezenţa apei subterane, fapt care duce invariabil la deteriorarea suprastructurii pasajului. Cu alte cuvinte este nevoie de o reparaţie capitală a pasajului rutier, cu lucrări de drenaj subteran, refacerea cuvei din beton armat, hidroizolaţii şi refacerea suprastructurii, fonduri de care administraţia publică din Câmpia Turzii nu dispune la ora actuală.

 

Acesta este motivul principal pentru care porţiune de drum DN15  KM.6+050 şi km. 11+600 va fi transmis în administrarea CNADNR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2