nello construct

Câmpia Turzii face sport: Cum s-a format clubul Leii Rugby Câmpia Turzii (VIDEO)

Din dorința de a transmite mai departe pasiunea pentru rugby spre băieții lui, Cosmin Oltean a înființat clubul Leii Câmpia Turzii, iar de atunci a antrenat zeci de copii și a adus rezultate excelente acasă.

Pe Cosmin l-am găsit pe terenul sportiv de la Broscuța, unde se antrenează în jur de 70 de copii în fiecare zi de luni și joi. O bună parte din sportivi sunt fete, care ne declară cu mândrie că „rugby-ul este pentru toată lumea”, iar de multe ori „fetele sunt mai puternice ca băieții”.

Anul acesta, echipa de junioare a reușit să obțină locul IV în Campionatul Național de Rugby. Acesta este doar unul dintre rezultatele excelente cu care se mândrește clubul în 2023.

Pe mai departe, Cosmin Oltean  își propune să repete figura de anul acesta cu un loc pe podium atât la U8 cât și la U10.

„Sportul acesta e făcut pentru toți. E un sport care pare dur, dar nu este pentru că avem accidentări mai puține ca și la înot. Aici se învață tehnici de cădere, tehnici de placaj… și e un sport care îți transmite niște valori pe care la alte sporturi nu le întâlnești… la noi în primul rând e disciplina.

Având în vedere că trebuie să ai un lot mare, trebuie să fie toți de acord, nu e un sport individual în care poate înainta oricine cu orice caracter. Aici toți trebuie să fie pe aceeași minte și să se accepte unul pe altul. Suntem de mai multe etnii, de mai multe religii, grași, slabi, toate categoriile. Nu este făcut numai pentru un anumit tip de copii sportul acesta.”, ne spune antrenorul Leilor.

Cei interesați se pot prezenta la antrenamente luni sau joi, de la ora 15:30, pe terenul de la Broscuța din Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: