nello construct

Campanie de donare sânge, ACUM la Câmpia Turzii

Tinerii liberali din Câmpia Turzii continuă seria de campanii de donare de sânge cu o nouă ediție în luna noiembrie 2023.

Astfel, astăzi, 21 noiembrie, până la ora 13:00, se poate dona sânge la Serviciul de Evidență a Persoanelor din municipiul Câmpia Turzii.

Rezervele de sânge din spitale sunt mereu în deficiență, caz concret și apelul de urgență făcut pentru Vlad Circo, tânărul din Câmpia Turzii implicat într-un accident grav în Feleac luna trecută. De aceea, atât participarea cât și organizarea unor astfel de campanii este extrem de importantă.

„𝐃𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚̆, 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚̆! 𝗗𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝘀𝗮̂𝗻𝗴𝗲, 𝘀𝗮𝗹𝘃𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝘃𝗶𝗲𝘁̦𝗶!

🅰️ negativ stoc 0, 🅰️ pozitiv stoc 0, 🅱️ negativ stoc 0, 🅱️ pozitiv stoc 0, 🆎negativ stoc 0, 🆎pozitiv stoc 0, 🅾️negativ, stoc 0, 🅾️pozitiv stoc 0 – 𝑵𝙀 𝙈𝑶𝘽𝑰𝙇𝑰𝙕𝑨̆𝙈❓

💉Transfuziile sangvine salvează vieți, însă acestea sunt posibile doar dacă 𝘿𝙊𝙉𝘼̆𝙈❗

↗️PNL Câmpia Turzii, TNL Câmpia Turzii și Asociația Liberalism pentru Comunitate se raliază campaniei „De la inimă, la inimă” lansată de Centrul Regional de Transfuzii Sangvine Cluj!  Vă invităm marți, 21 Noiembrie 2023, ora 8:00, la sediul Serviciului de Evidența a Persoanelor, să donăm sânge pentru oameni!

‼️ Persoanele care au donat la ultima Campanie de donare de sânge, din data de 31 August 2023, SUNT ELIGIBILE PRNTRU A DONA DIN NOU!”, se arată pe pagina de Facebook TNL Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: