Campanie de colectare gratuită a deșeurilor din construcții, periculoase sau textile în localitatea Luna

supercom foto
Primăria Comunei Luna și operatorul de salubritate SC SUPERCOM SA, anunță o campanie de colectare gratuită a deșeurilor din construcții și demolări, deșeuri voluminoase, periculoase sau textile.

Campanie se desfășoară după următorul program:
IN SAT LUNA – HALA INDUSTRIALĂ (LÂNGĂ ARIEȘ)
DATA : LUNI : 18.10.2021 și MARȚI : 19.10.2021
IN SAT LUNCANI- CAMINUL CULTURAL
DATA : MARTI 19.10.2021
IN SAT GLIGORESTI – GRADINITA/CAMINUL CULTURAL
DATA : LUNI 18.10.2021
INTERVAL ORAR : 09 – 17
SE VA DEȘFĂȘURA CAMPANIA DE COLECTARE GRATUITĂ PENTRU URMĂTOARELE TIPURI DE DEȘEURI :
1. DEŞEURILE DIN CONSTRUCŢII ŞI DEMOLĂRI : ACESTEA TREBUIE SĂ CONȚINĂ DOAR DIN ACTIVITĂŢI PRECUM CONSTRUCŢIA DE CLĂDIRI, DEMOLAREA TOTALĂ SAU PARŢIALĂ A CLĂDIRILOR, PUTÂND INCLUDE: MATERIALE REZULTATE DIN CONSTRUCŢII ŞI DEMOLĂRI CLĂDIRI – CIMENT, CĂRĂMIZI, ŢIGLE, CERAMICĂ, ROCI, IPSOS, MATERIADE CONSTRUCŢII CU TERMEN DE VALABILITATE EXPIRAT;
2. DEȘEURI VOLUMINOASE
BICICLETE, MOBILĂ, SALTELE, COVOARE, MOCHETE, MATERIALE LEMNOASE.
3. DESEURI PERICULOASE : RESPECTIV : DEŞEURI DE LA DEGRESARE CU CONŢINUT DE SOLVENŢI FĂRĂ FAZA LICHIDA, COLORANŢI ŞI PIGMENŢI CU CONŢINUT DE SUBSTANŢE PERICULOASE, VOPSELE, ULEIURI, CUTII MEDICAMENTE, ÎNGRĂȘĂMINTE SOLURI, SOLUŢII DE LĂCUIT/VOPSIT,TOXICE.
4. DEȘEURI TEXTILE : HAINE VECHI, UZATE MORAL SAU FIZIC TRICOTAJE, TESATORII, FIRE DIN FILATURI, LANA, FIRE DE BUMBAC SI SFOARA, DEȘEURI DE FIRE DIN FILATURI, ȚESĂTORII, TRICOTAJE, CAPETE ȘI FĂȘII DE ȚESĂTURI DIN ȚESĂTORII, VATĂ DE TAPIȚERIE PENTRU MOBILĂ ȘI AUTO.
Cantitatea de deșeuri, rezultată din construcții și demolări și deșeuri textile este limitată la 5 (cinci) saci/persoană.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top