m install
nello construct

Campania „Stop discriminării de gen” a trecut la etapa a doua!

floris

Centrul Raţiu pentru Democraţie va organiza în intervalul 19-30 noiembrie a doua etapă a campaniei „Stop discriminării de gen” activitate ce face parte din proiectului “Fă-ţi Vocea Auzită!”. Cu această ocazie reprezentanţii presei sunt invitaţi să participe la o masă rotundă cu tema: rolul mass-media în reducerea inegalităţilor de gen. Activitatea va avea loc luni, 22 noiembrie, ora 11.00 la sediul Centrului Raţiu pentru Democraţie din Turda.

 

Proiectul Fă-ţi Vocea Auzită! promovează egalitatea de şanse şi gen între femeile şi bărbaţii din Turda, prin evidenţierea rolului femeilor în comunitatea locală, găsirea de soluţii la problemele de gen şi susţinerea proiectelor concepute să stimuleze afirmarea femeilor în sfera socio-economico-politică, motivează organizatorii iniţiativa acţiunii.

 

În vara acestui an CDR a organizat atelierul de lucru „Feminitate – Masculinitate” , prima activitate din Campania „Stop Discriminarii de Gen!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: