nello construct

Călin Dringo, maseorul Universității Cluj, împreună cu fotbaliștii echipei clujene, sunt alături de micuța Victoria Maria Tordai!

received 789353888329431

Maseorul formației de fotbal din liga 2, FC Universitatea Cluj-Napoca, Călin Dringo, originar din Câmpia Turzii, se alătură și campaniei umanitare menită să o ajute pe micuța de 1 an și 6 luni, Victoria Maria Tordai, care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer (neuroblastom olfactiv).

Astfel, prin folosirea lui Călin Dringo, de poveste micuței Victoria Maria Tordai, au aflat și jucătorii echipei Universitatea, care au reacționat prompt și au strâns o sumă de bani, dar au făcut și un banner special pentru fetiță.

De asemenea, Călin Dringo a scos la licitație un tricou personal, de la Universitatea Cluj, semnat de jucători, de la o partidă de gală jucată la Cluj-Napoca în urmă cu 7 ani, între generația anilor 90-95 de la „U” și Generația de Aur a României.

Citește și:

Mă numesc Victoria Maria Tordai, nu am doi ani, dar am o boală foarte gravă! Mă ajutați să cresc mare?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: