Calculatoare pentru elevii de clasa a noua şi a zecea

nello construct

10.000 de elevi  clujeni vor primi calculatoare noi de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT), în valoare de până la 400 de euro fiecare. Beneficiarii acestora vor fi elevii din clasele a noua şi a zecea din învăţământul liceal şi de la Şcoala de Arte şi Meserii (SAM) Cluj.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Cluj, licitaţia pentru achiziţia calculatoarelor a fost încheiată în 13 noiembrie şi a început în luna iulie a acestui an. Calculatoarele ar urma să le fie date elevilor pe baza unui proces-verbal, iar elevii nu vor putea să mai poată aplica pentru obţinerea ajutorului financiar de 200 de euro pentru achiziţionarea de calculatoare.  De asemenea, ordinul MECT prevede ca începând din 2009, fiecare liceu să fie dotat cu un număr de calculatoare, astfel încât fiecare elev să poată avea acces la un calculator. Începând de anul următor achiziţia calculatoarelor se va face anual, în funcţie de numărul elevilor înscrişi în clasa a noua.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: