nello construct

Călătorii frauduloşi rămân o problemă pentru STP Turda

 

Demersurile realizate de conducerea Societăţii de Transport Alba Iulia privind călătorii frauduloşi nu au rămas fără ecou. Poliţia locală şi Jandarmeria au realizat controale comune cu angajaţii STP, dar cu toate acestea lunar se acordă cel puţin 100 de amenzi, valoarea acestora ajungând până la 100 de milioane de lei vechi.

Directorul punctului de lucru Turda, ing. Mostecky Dan – Robert spune că "exista momente destul de neplacute cand suntem nevoiti chiar sa ne deplasam cu autobuzul la sediul Politiei pentru a aplica masurile contraventionale si ne bucuram ca majoritatea calatorilor ne sustin chiar in conditiile in care calatoria lor este deranjata cu astfel de incidente”

„Chiar saptamana trecuta am fost nevoiti sa apelam la acest mijloc pentru sanctionarea unui grup care circula fraudulos. E foarte greu de realizat un echilibru intre sanctionarea calatorilor fara legitimatii de calatorie si evitarea disconfortului produs calatorilor corecti de incidentele care de cele mai multe ori se produc in astfel de situatii. Speram ca in primul rand sa creasca gradul de constiinta al calatorilor care apeleaza la serviciile noastre", a declarat Dan Mostecky.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: