nello construct

Călătorii de pe zborul Cluj-Budapesta au rămas fără bagaje! Compania maghiară…

Surpriză neplăcută în această dimineață, pentru călătorii care au utilizat cursa regională a maghiarilor de la Aeroexpress Regional, pe ruta Cluj-Napoca – Budapesta. Când au ajuns la Budapesta, li s-a spus că bagajele lor nu au fost încărcate la plecare, așa că vor veni abia… miercuri, cu o nouă cursă!

”Primul semn că ceva nu e bine, este șocul vederii aeronavei – o pârțâitoare obosită, care reușește să facă din ATR-urile noastre, să pară niște avioane de lux. Dar cel mai nașpa pentru zborul de azi dimineață este faptul că cretinii de la Aeroexpress Regional au uitat bagajele pasagerilor în Cluj-Napoca, astfel încât pasagerii au fost înștiințați că nu au decât să degajeze fiindcă bagajele vor fi returnate abia miercuri, la următoarea ”rată”.

Ca muița să fie completă, în eventualitatea în care miercuri vor ajunge, totuși, bagajele, ele nu vor fi livrate posesorilor din partea casei și asta pentru că această companie cretină este una de săraci care nu oferă acest serviciu, chiar dacă se află în culpă.”, a scris jurnalistul Liviu Alexa, pe ziardecluj.ro.

Printre călători se afla și o bătrânică de cu handicap sever, care trebuia să-și continue călătoria spre America, la fiul ei și care era îngrijorată că nu avea unde să doarmă în cele 2 zile de așteptare pentru bagaje.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: