nello construct

Câinii comunitari au început să fie strânşi de pe străzile din Turda

O promisiune făcută în campania electorală, aceea de-a pune în funcţiune adăpostul pentru câinii comunitari din zona Bogata devine realitate. În aceste zile câinii comunitari au început să fie adunaţi de pe străzi, pentru că municipalitatea a pus în funcţiune, chiar dacă parţial, adăpostul de animale.

Adăpostul de la Bogata este pregătit să găzduiască peste 500 de câini fără stăpân, pisici, dar şi animale mari. Adăpostul se întinde pe o suprafaţă de peste 1.600 mp, fiind vorba despre un teren şi spaţii unde au funcţionat cândva grajduri. Admnistraţia turdeană intenţionează ca adăpostul să deservească municipiile Turda-Câmpia Turzii şi localităţile arondate, pentru că membrele CUA au contribuit cu fonduri de la bugetele locale pentru realizarea obiectivului.

Conform proiectului CUA, Centrul de ecarisaj construit la Bogata va fi realizat prin co-finanţarea a 17 localităţi din CUA, în funcţie de procentul din total populaţie. Costurile totale pentru realizarea Centrului de ecarisaj se ridică la 620.000 lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: