nello construct

Cabriolet pune la bătaie o mașină decapotabilă pentru cei care dețin un voucher cadou pentru școala de șoferi! (FOTO)

Școala de conducere auto Cabriolet oferă posibilitatea, celor care dețin un voucher cadou pentru școala de șoferi, posibilitatea să câștige un autoturism decapotabil Peugeot 206 cc.

Voucherul este un document, care poate fi făcut cadou celor dragi de sărbători, având rubrici unde cumpărătorul voucherului își trece numele lui, numele persoanei căruia îi face cadoul și un mesaj de urâri pentru cel care va primi voucherul cadou. Ulterior, cel care primește cadou voucherul, se prezintă la școală și face cursurile, fără să mai plătească taxa de școlarizare.

Voucherul trebuie achiziționat până la data de 24 decembrie 2023, de la sediul școlii din Turda, de pe strada Gheorghe Lazăr, 2, în zona fostei autogări.

Costul voucherului trebuie achitat integral la data achiziției și trebuie să acopere prețul uneia din categoriile de școlarizare de la rubricile 1 pana la 17 din tabelul de tarife al școlii de conducători auto.

Astfel, Cabriolet va oferi și un autoturism Peugeot model 207 cc. drept cadou. Capacitatea cilindrică a autoturismului  este de 1600 centimetri cubi și funcționează cu benzină, generând 120 de cai putere, ceea ce, la greutatea de o tonă, face această decapotabilă foarte sportivă.

Interiorul este drapat în piele albă iar scaunele sunt încălzite.

Ce dotări are mașina:

⇒ navigație,

⇒ dublu climă Tronic,

⇒ comenzi pe volan,

⇒ computer de bord,

⇒ pilot automat,

⇒ încălzire în scaune,

⇒ faruri automate,

⇒ oglinzi reglabile electric

⇒ geamuri electrice.

De asemenea, decapotabila este „încălțată” cu jante de aliaj R17, iar anul de fabricație este 2009, fiind importată din Austria.

Detalii despre promoție la https://cabriolet.turda.ro

Noua siglă Cabriolet

Pe lângă toate aceste surprize, Cabriolet anunță că școala de conducere auto va beneficia de un rebranding în cadrul căruia se va implementa o nouă siglă.

„Cabrioletul sugerează relaxare.” 

Pentru participanții la cursuri aceasta stare este dată de atitudinea calmă și profesională a instructorilor, care sunt răbdători cu viitorii conducători auto sau motocicliști, ceea ce ajută la acumularea într-un timp optim a cunoștințelor și deprinderilor necesare șofatului.

Premii pentru absolvenții silitori ai școlii

Mai mult decât atât, școala de conducere Cabriolet va oferi, din luna decembrie, fiecărui absolvent un premiu, și anume o parte din taxa de școlarizare!

Condiția necesară este să-și ia examenul, pentru categoria la care a absolvit școala, din prima încercare. Premiul constă în plata sumei de 100 de lei.

La acesta se adaugă și semnele de începător pe care le va primi din partea școlii de conducere auto la absolvire.

Promovabilitatea mult peste media școlilor din județul Cluj.

Până acum, 6829 de locuitori din zona Turzii si împrejurimi au absolvit cursurile școlii, în perioada 2009-2022 (sursa Top Școli Auto).

În medie, procentul de promovabilitate a celor ce s-au prezentat la examen este de 57%, în condițiile în care media pe județ este de 25%.

Ambiția școlii este să ridice, din nou, standardele de promovabilitate la nivelul anilor în care promovabilitatea școlii a fost de 80%.

Cabriolet dispune de o bază materială modernă, atât pentru învățarea teoriei cât și pentru practică.

Aici este inclus simulatorul de conducere pe care cursanții practică inițial șofatul și autoturisme moderne și hibrid cu an de fabricație recent, ultimele achiziții fiind Volkswagen Taigo din 2020 sau Toyota Yaris Hibrid, an de fabricație 2022.

Cursanților li se oferă posibilitatea efectuări pregătirii practice pe diverse tipuri de autovehicule cu transmisie manuală sau automată.

Centrul de pregătire a personalului din domeniul transporturilor rutiere finanțat cu bani europeni

Pe lângă școala de conducere auto, la sediul Cabriolet funcționează și un centru autorizat să desfășoare activități de pregătire prin cursuri de calificare și recalificare, precum și activități de perfecționare a personalului din domeniul transporturilor rutiere pentru următoarele categorii: conducători de autovehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, sau pentru vehicule destinate transportului rutier de persoane; celor care transportă substanțe periculoase, celor cu gabarit depășit.

De asemenea, aici se instruiesc cei care doresc să devină manageri în transporturi, post pe care orice firmă care executa transport de pasageri sau marfă trebuie să-l aibă.

Nu în ultimul rând, conducătorii auto care efectueazătransport rutier de persoane in regim de taxi își pot obține calificarea de aici.

Pentru derularea activității Centrului au fost destinate trei cabinete dintre care un cabinet informatizat, dotat cu un număr de 20 de calculatoare și două cabinete de specialitate.

Personalul de specialitate din cadrul Centrului de pregătire și perfecționare, a fost cuprins într-un program finanțat de Uniunea Europeană intitulat: “Întărirea capacitații manageriale și pregătirii profesionale în sectorul rutier”, iar în urma absolvirii cursurilor organizate li s-au acordat certificate cu valabilitate recunoscută în UE.

Societatea Cabriolet are implementat și menține un sistem de management al calității, conform cu cerințele standardului SR EN ISO 9001 : 2001 pentru domeniul de activitate, atât pentru școala de conducere auto, cât și pentru Centrul de Pregătire și Perfecționare.

 

Prețuri școala de conducători auto Cabriolet

 

 

CATEGORIILE

TARIF DE

SCOLARIZARE

LEI

1A sau A1 sau A22300
2A2 (A1 > 2 ani)1500
3A (A2 < 2 ani)1500
4B2300
   5B4500
   6B,C,CE5000
   7B,D4500
   8C (Posesor B cu o vechime de minim un an)2400
9C (Posesor B cu o vechime de pana la un an)2600
  10C,CE(Posesor B cu o vechime de pana la un an)3100
  11C,CE(Posesor B cu o vechime de minim un an)3000
  12C,CE,D4500
13CE             ( POSESOR de categoria C)800
  14CE,D         ( POSESOR de categoria C)2500
  15D-posesor de categoria B2900
  16D- posesor de C,D1 cu vechime de pana la un an2500
17D-posesor categoriile B, C,CE2100
18CURS DE LEGISLATIE RUTIERA–Redobandire permis anulat250
19TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOTURISM/CURSANTI  PROPRII80
20TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOCAMION/CURSANTI  PROPRII100
21TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE  AUTOTURISM/CURSANTI  DE LA ALTE SCOLI , REDOBANDIRE90
22TARIF / SEDINTA , INCHIRIERE AUTOCAMION/CURSANTI DE LA  ALTE SCOLI , REDOBANDIRE150
   

 

Tarife atestate

NR.

CRT.

TIPUL CURSULUITARIF
1CPC,MARFA400
2CPC,PERSOANE400
3AGABARITIC350
4ADR500
5MANAGERI600
6EVALUARE MANAGER500
7MANAGERI TAXI500
8TAXI400
9VIZA TAXI200
10INSTRUCTOR, PROFESOR600
11REATESTARE INST. / PROF.400
12CPI400
13VEHICULE AVARIATE SAU DEFECTE400
14CPC MARFA+CPC PERSOANE500
15CPC MARFA+AGABARITIC500
16CPC MARFA+ADR COLETE600
17ADR COLETE+CISTERNA600

 

Mai multe detalihttps://cabriolet.turda.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: