Cablu de 6.000 volţi fisurat de cămine de apă amplasate greşit

nello construct

Peste 50 de cămine de apă au fost amplasate greşit, fapt care afectează grav reţeaua de electrificare a municipiului Turda. În cursul serii trecute, timp de o oră, atât iluminatul stradal cât şi consumatorii casnici din partea de nord a Turzii au avut de suferit de pe urma lucrărilor de proastă calitate executate de unele firme subcontractoare cu care Compania de Apă Arieş a lucrat până nu demult.

 

Costan Trifan, şeful echipei de intervenţie de la Electrica, spune că astăzi are loc o întâlnire între reprezentanţii Companiei de Apă Arieş, ai Societăţii Electrica şi ai municipalităţii pentru a stabili măsurile care se impun pentru evitarea pe viitor a incidentelor de acest fel.

 

„Cablul s-a defectat pe strada A.I.Cuza. Este a treia oară când se întâmplă acest lucru în ultima lună, avaria a afectat toată zona de nord a oraşului. S-au efectuat lucrări de canalizare, de la spital şi până pe strada Anton Pann sunt peste 50 de cămine de apă. Greutatea lor a afectat cablul de 6.000 volţi care a cedat. Trebuie să schimbăm traseul  acestui cablu pentru a evita neplăcerile”, spune Trifan.

 

Directorul Companiei de Apă Arieş SA, Alexandru Sabău, a declarat recent că au fost sesizate probleme de acest gen, în cazul unor subcontractori de lucrări, iar Compania a intervenit energic, obligând contractorii lucrărilor să renunţe la aceste firme care au creat probleme şi neplăceri.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: