m install
nello construct

CAA: Lucrări POIM în comuna Tureni

floris

Lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare sunt în plină desfășurare și în comuna Tureni – satul Comșești, anunță Compania de Apă Arieș pe rețelele de socializare.

Locuitorii comunelor Tureni, Ploșcoș și Aiton vor beneficia de îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare, prin investițiile din cadrul contractului CL-8- „Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Aiton, Ploscos și Tureni” din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

Proiectul este co-finanţat din Fondul de Coeziune prin  Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 și are o valoare estimată de aproximativ 130,52 milioane de euro.

Acest proiect va permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.

citește și:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: