marian morar
m install
nello construct

Bursele de performanță majorate la Turda (Video)

zamblau eugen

În cadrul ședinței de astăzi a deliberativului turdean s-a discutat printre altele și despre cuantumul și numărul burselor școlare ce se vor acorda elevilor din unitățile de învățământ de pe raza orașului nostru pentru anul 2017-2018.

 

Inițial bursele de performanță au fost stabilite la 40 de lei/lună/elev, dar primarul Matei Cristian a venit cu o propunerea ca acestea să fie majorate la 100 de lei, având în vedere că doar 7 elevi din municipiu beneficiază de acest tip de burse, propunerea a primit „undă verde” din partea Consiliului Local.

Celelalte categorii de burse au rămas în forma propusă de inițiatorul proiectului și anume: bursa de merit 28 lei/lună/elev, bursele sociale 20 lei/lună/elev, bursele de studiu 25 lei/lună/elev.

Cele mai multe burse de care beneficiază elevii turdeni sunt cele de merit, 1.100 de elevi, urmând să intre în posesia acestora.

Consilierii liberali au venit cu propunerea ca toate bursele să fie majorate cu 25% nu doar cele de performanță, amendamentul însă nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2