Bursa locurilor de muncă doar la nivel de judeţ

foto_042011_bursa-locurilor

Pe data de 15 aprilie debutează acţiunea intitulată “Bursa generală a locurilor de muncă”, la nivelul judeţului Cluj se va desfăşura doar la Cluj Napoca. În cadrul agenţiilor locale se vor face doar informări privind activitatea derulată de AJOFM Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Bursa generală a locurilor de muncă se adresează tuturor categoriilor de şomeri, sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Ioan Cosma şeful ALOFM Turda spune că la nivel local acţiunea nu avea rost să fie organizată din cauza slabei oferte existente pe piaţa forţei de muncă. “La început de lună, putem număra pe degete locurile de muncă vacante , nu avem cu ce organiza o astfel de activitate” mai explică Ioan Cosma.

Prin organizarea acestei burse a locurilor de muncă se va urmări satisfacerea rapidă a angajatorilor pentru a-şi acoperi necesarul de forţă de muncă şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă pentru a-şi găsi un loc de muncă ceea ce va duce la creşterea şanselor de ocupare a persoanelor în cautarea unui loc de muncă. În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanţi de locuri de muncă şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condiţiile necesare pentru angajare şi în funcţie de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea şi se vor negocia şi fixa salariile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top