Bugetarii rămân fără tichete de masă din 2009

nello construct

Mai multi angajaţi din instituţiile centrale şi locale ale statului nu vor primi tichete de masă în acest an. Guvernul a adoptat de curând o Ordonanţă de Urgenţă care taie tichetele de masă de la veniturile salariaţilor din instituţiile publice locale şi centrale. Potrivit textului publicat în Monitorul Oficial, instituţiile, aşa cum sunt definite de Legea privind finanţele publice, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, nu vor putea acorda angajaţilor tichete de masă în 2009. Aceeaşi Ordonanţă aduce veşti proaste şi pentru pensionari. Aceştia nu vor mai primi anul acesta compensaţii în bani pentru tichetele CFR neutilizate în 2008.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: