nello construct

Box: Trei locuri 1 pentru pugiliștii clubului Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian Câmpia Turzii la Cupa Reghinului!

Clubul Sportiv „Daniel Boxing & Rusu Dan Ciprian” Câmpia Turzii a fost prezent joi, 21 septembrie, cu trei sportivi, la Cupa Reghinului la box, editia a III-a. Competiția s-a desfășurat în Sala de Sport „Parcul Tineretului” din Reghin.

La finalul unei gale foarte disputate, pugiliștii Claudiu Szabo (categ. 52 kg), Szabolcs Lukacs (categ. 60 kg) și Cosmin Bucur (categ. 75 kg), au urcat pe prima treaptă a podiumului.

”După rezultatele bune obținute la Centura Păltinișului de la Sibiu, am participat la Cupa Reghinului, ediția a 3-a, o gală internatională unde am reușit să ne urcăm din nou pe prima treaptă a podiumului.

Mâine ne deplasăm la Cluj-Napoca la Centura Transilvaniei cu șase sportivi de unde ne dorim să ne întoarcem cu una sau două centuri la Câmpia Turzii.

Mulțumesc pe această cale Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii și în special domnului primar Dorin Lojigan pentru sprijinul acordat”, ne-a transmis antrenorul Daniel Dandoczi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: