Box: Pugilistul Iosif Bândulă, din Câmpia Turzii, selecționat la lotul național de tineret al României, pentru participarea la Campionatul Balcanic!

nello construct

La mijlocul săptămânii trecute, pugilistul Iosif Bândulă de la clubul „Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian” Câmpia Turzii, a fost informat că a fost convocat la lotul de tineret de box al României pentru perioada 17 – 27.09.2023.

Acesta se va afla alături de lotul național, la Târgu Jiu, într-un cantonament de pregătire în vederea participării la Campionatul Balcanic, care va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18 – 29 octombrie 2023.

La finalul săptămânii trecute, Iosif Bândulă a câștigat o centură la categoria 67 kg la gala ”Centura Păltiniș” de la Sibiu.

Citește și: Două centuri Păltiniș Sibiu, vin la Câmpia Turzii! (VIDEO)

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: