m install
nello construct

Box: Pugilistul Iosif Bândulă, din Câmpia Turzii, devine campion național de tineret, categoria 67 kg, chiar de Ziua Națională a României! (VIDEO)

floris

De Ziua Națională a României, talentatul pugilist Iosif Bândulă de la clubul „Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian” Câmpia Turzii, a devenit campion național al României, la categoria 67 kg- tineret.

În finala Campionatului Național de Box pentru Tineret 2023, care s-a desfășurat la Bacău, sportivul antrenat de Daniel Dandoczi, l-a învins cu o decizie a arbitrilor de 4-1 în favoarea sa, pe Ionuț Roman de la CSS Iași.

Rezultatul obținut de Iosif Bândulă este unul extraordinar pentru el, acesta trecându-și in palmares un nou titlu national, care se pare că îl va propulsa în rândul celor mai apreciați boxeri din România.

Tot la aceleași campionate naționale, un alt boxer al clubului din Câmpia Turzii, Alex Rus, a câștigat medalia de bronz la categoria 54 kg.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: