Un film interesant, pe B1 TV

3
1.754 vizualizari
banner caribic 012019

În urmă cu ceva vreme, l-am văzut pe Eckstein-Kovacs Peter la TV, spunând că investigaţiile GSP (Gazeta Sporturilor) nu sunt atât de corecte şi că există o fină manipulare. La vremea respectivă, fostul senator (actual consilier prezidenţial al preşedintelui Traian Băsescu) spunea că a verificat PERSONAL. Mie, personal, Eckstein-Kovacs mi se pare un tip respectabil…

Dincolo de asta, însă, pe B1 TV a fost difuzat un film care demontează tot aşa-zisul „scandal”. Vi-l recomand şi apoi… să discutăm pe subiect. Vă dau filmul, normal…Am scris despre acest subiect, încă de la apariţia sa în presă. Era firesc, de vreme ce era vorba despre un consilier local al PD-L Turda (Gabriel Silagyi). La vremea respectivă, eram singurul organ media local (alături de Ziarul AS, care-mi aparţine în procent de 50%) care am menţionat despre acest subiect. Precizarea este pentru cei care încă mai au ochii împăienjeniţi, de la sângele care le-a invadat globul ocular, datorită furiei care le întunecă mintea.

Revenind la film, aş vrea să văd pe cineva care va nega una dintre informaţiile difuzate în film! Pentru că filmul, în opinia mea, „termină” o investigaţie jurnalistică. Şi, sincer, e foarte grav că ajungem până aici… Nu se poate să spui minciuni, nu se poate să te scuzi că execuţi ordinele unui fost colaborator al Securităţii ceauşiste (demonstrat!), nu se poate să te pretinzi jurnalist şi să dai asemenea rateuri…

Din punctul meu de vedere, merită lansată o dezbatere. Şi-mi permit să o lansez tocmai pentru că am fost SINGURUL din mass media locală care am menţionat subiectul, la vremea apariţiei lui în GSP.

3 COMENTARII

 1. Grozav film. Parca era facut de Sahia Film pentru Ceausescu pe vremuri. Pana si tonul era de pe vreamea odiosului. Oricum, patinoarul de la Miskolt arata super pe langa sala noastra de sport, cutie de conserve. Stai linistit ca se putea scoate la jumatate pretul.

 2. Cred că nu ai văzut filmele Sahia Film sau… unele difuzate de Antena 3.
  „patinoarul de la Miskolc arată super”… Ai fost acolo? Întâmplător, am rude acolo şi fac pariu că nu ai fost şi nici nu ai habar de ce vorbeşti! Filmul redă dimensiunile. Cel de la Braşov e mai mare şi mai dotat!
  Cum să se scoată la jumătate preţul (adică… 4,5 milioane euro), când cei din Ungaria au făcut o treime din patinoar cu suma asta?!
  Pe de altă parte, a fost o licitaţie anunţată la nivel european, la care au participat trei ofertanţi (dacă bine am înţeles).
  Iar vorbiţi doar ca să vă aflaţi în treabă?! OK, e o părere, o respect, dar… vino cu ceva concret.
  PS: Nu e frumos să foloseşti numele altora. Ţi-ai scris geflo (numele societăţii mele), motiv pentru care ţi-am trecut… anonim. Dacă nu-ţi asumi propria identitate, măcar nu-ţi asuma alte identităţi! Fi un anonim şi gata!

Comenteaza