Trei publicații locale au dat-o în bară, cu ”candidatul la Primărie” care a decedat…

0
7.959 vizualizari
banner caribic 012019

Trei publicații locale au dat dovadă de amatorism, relatând despre accidentul în care și-a pierdut viața Gigi Constantinescu, precizând faptul că acesta era ”fost candidat la funcția de primar al Turzii”. Nici vorbă!

Că o publicație națională sau corespondentul unei publicații naționale poate face o asemenea gafă, mai poate fi înțeles, că de multe ori respectivii nu prea au habar despre informațiile locale, preluând din zbor un zovon sau o informație neverificată. Însă, când o publicație locală face asta, mai ales în condițiile în care alegerile locale din 2016 s-au desfășurat la mai puțin de un an, devine trist… Pentru că denotă o lipsă crasă de informație elementară.

Gigi Constantinescu nu a candidat pentru funcția de primar! Înaintea alegerilor locale, la un moment dat, a făcut o conferință de presă, prezentându-se candidatul PSRO (partidul lui Mircea Geoană) pentru funcția de primar. Era luna martie 2016. Ulterior, PSRO nu s-a mai înscris la alegerile locale, nici cu listă pentru Consiliul Local, nici cu candidat de primar, în campania electorală Gigi Constantinescu anunțându-și susținerea pentru Mircea Irimie, candidatul ALDE la Primărie.

Mai spre toamnă, în campania electorală pentru alegerile parlamentare, odată cu prezentarea echipei PRU Turda, de către fostul senator Alexandru Cordoș, Gigi Constantinescu a fost prezentat și el în echipa PRU (vezi AICI, înregistrarea video de la minutul 46:15), apărând pe lista pentru Camera Deputaților.

Însă, nu a fost candidat la funcția de primar, cum a fost prezentat greșit!

Comenteaza