Trebuie să recunosc: uneori, prostia umană este infinită!

0
10.542 vizualizari
 

Discuție pe grupul lui Sorin Beldean de pe Facebook, care susține T9 și le-a promis 12.000 de votanți (nu știu cât a consumat înainte de asta!), în care Sorin Beldean zice că în 2 ani dispare TurdaNews (la dorința celor de la T9, probabil)… Așa zicea și acum 2 ani, dar a uitat! :))

La care una, mai deșteaptă, comentează: avem 12.000 de membri pe grup, facem parteneriat cu Primăria (atenție: Primăria condusă de un primar PSD!), să difuzăm noi gratuit, ca să moară TurdaNews! :))

Concluzia: singurul gând al ăstora e moartea TurdaNews! Nici nu contează că încheie parteneriatul cu un primar PSD… :))

Publicitate

Păi, măi ”specialiștilor”, de ce nu vă faceți un site?! Și după aia vă vedem audiența! Nu vă lăudați cu munca lui Zuckerberg, că băiatul între timp a schimbat algoritmii și vă puteți șterge la fundic cu grupul vostru de postaci politici! În care, evident, TurdaNews nu are ce căuta! Că așa vreți voi, să faceți concurență TurdaNews, promovându-i pe ceilalți! Și degeaba! Că tot avem audiență cât toți la un loc! :))

Faceți site, societate comercială, plătitoare de taxe și impozite (nu ca falimentara societate a lui Sorin Beldean, care e urmărită de Fisc să-și plătească datoriile!). Întrucât îmi place să vorbesc ”pe probe”, mai jos aveți linkul datornicilor, iar la poziția 4 veți regăsi poprirea făcută de ANAF:

https://static.anaf.ro/static/1/Cluj/20180313160934_anunt_popriri_nr_11805_13martie2018.pdf

Când m-a dat Sorin Beldean afară, că s-a crezut mare și tare, a zis că în 3 luni moare TurdaNews! Ei, uite că n-a murit! :)) Ba a crescut între timp! În schimb, firma lui, abia se mai târăște, urmărită de Fisc! Cu pierderi, an de an…

Jalnicilor! :))

Fie vorba între noi, nu mă miră că a divorțat nevasta de el… Băiatul e cu capul în nori, rău de tot! L-aș bănui și de niște ”ilegale”, dar știu că lui îi place ”tăria”. Dar poate că le combină, la cât de ”high” îi!

 

Ia uite ce frumos stau ei să discute despre dispariția TurdaNews, așa cum le cere T9 (reprezentantă la întâlnire de Vio Man):

Și vă mai pun o poză, la fel de edificatoare, în care Daniel Doboș/Pierre Dassilu îi explică jurnalistului Horea Hudrea ce are de scris (ca să înțelegeți și să faceți conexiunile necesare):

Publicitate

Comenteaza