Spectacolul sportiv, la cel mai înalt nivel, începe azi în Sala Sporturilor din Câmpia Turzii!

0
3.479 vizualizari
 

CSM Câmpia Turzii (echipa de volei masculin) va debuta azi în Divizia A1 (prima ligă voleibalistică din România), într-un meci pe teren propriu, în care va întâlni vicecampioana României. Un contact destul de dur cu prima ligă, s-ar putea spune… Cu toate acestea, echipa din Câmpia Turzii, care recent a făcut o figură frumoasă într-un turneu la care au participat alături de alte 3 echipe din prima ligă, speră să facă o figură frumoasă, cu sprijinul publicului prezent în sală.

”Povestea” echipei din Câmpia Turzii e una frumoasă, pornită de la un vis la care s-a ajuns cu multe sacrificii…

În vara acestui an, clubul a realizat o performanță istorică, promovând în prima ligă de volei masculin. Asta în condițiile în care a avut ”finanțare zero”, iar jucătorii au evoluat fără măcar să primească vreo primă! Practic, au făcut totul din dăruire și din plăcere, lucru mai rar întâlnit pe terenurile sportive din România… Asta înseamnă caracter!

Promovarea nu a venit deloc ușor. A fost o luptă atât în culise, unde oficialii echipei s-au chinuit pentru a face rost de banii necesari licitației care avea ca scop organizarea turneului final de promovare la Câmpia Turzii, iar apoi a fost o luptă pe teren, unde au dat piept cu alte echipe pretendente, care aveau și experiența primei ligi. Însă, au reușit!

Acum, visul merge mai departe! De data asta, cu finanțare asigurată de municipalitate (un lucru foarte bun, pentru că astfel de performanțe sportive chiar merită susținute) și cu câțiva jucători noi ”surpriză”, CSM Câmpia Turzii speră să nu se facă de rușine în prima ligă voleibalistică. Însă, clar nu va fi deloc, dar absolut deloc, ușor!

O mare contribuție o va avea publicul prezent în sală. Publicul acela iubitor de sport (nu neapărat volei!), cu orgoliul unui mic oraș de provincie, care dă piept cu ”granzii” României în voleiul masculin și vrea să fie alături de sportivi într-o tentativă eroică de a pune numele orașului în atenția României sportive.

Așa că… hai la sală! Caracterele din teren merită caractere și în tribune! Merită să vezi pe viu un spectacol sportiv la cel mai înalt nivel!

 

Comenteaza