Scurt tratat de manipulare. Vezi cum încearcă unii să te prostească!

0
22.464 vizualizari
 

”În loc de spații verzi, pun asfalt”, este concluzia jurnalistului Horea Hudrea. Pentru cine nu se documentează sau poate fi ușor păcălit, informația poate fi credibilă. ”Cum să distrugă spațiile verzi, ca să pună asfalt?!”, te poți întreba, indignat. Însă, dacă ești suficient de deștept, te documentezi și îți dai seama că Horea Hudrea a intrat în campanie electorală, împins de la spate de finanțatorii săi din USR. 🧠

În articolul său, Horea Hudrea sugerează că pe acele scuaruri asfaltate care apar în fotografia articolului său, ar fi trebuit să fie… flori. Cred că v-ați dat seama că dacă erau flori, scandalul era altul: că nu mai au oamenii unde să-și parcheze mașinile! 🤣

Eu zic că ”cititorul” a fost inventat (la presiunea celor din USR, care nu-l mai finanțează dacă  nu-și face treaba cu manipularea), iar ”poza” este, de fapt, un material media publicat pe pagina de Facebook a primarului Cristian Matei, pe care Andrei Suciu și ”gașca” lui au considerat că ar merge pentru o manipulare crasă. 😎

Mai jos aveți captura dintr-un video pus pe pagina de Facebook a primarului Cristian Matei, în care se vede zona mai corect: 😉

 

Bun…

Dar știți care-i cea mai tare probă a manipulării?! Hai să vedem, ce credeți?!

Evident: hai să vedem cum arăta, aceeași zonă, ÎNAINTE!!! Ca să vedem ce ”spații verzi” și ”flori” existau înainte de a se face aceste parcări atât de necesare pentru locuitorii din zonă. 😉

În primul rând, trebuie să precizez că este vorba despre strada Prunului din cartierul Băi (dar cam la fel sunt și străzile Cireșului și Vișinului, modernizate de curând).

Și, uitați cum arăta zona, înainte de lucrări:

Este EXACT aceeași zonă, chiar dacă nu pare! 🤣 Apropo: în partea dreaptă (unde nici măcar nu exista trotuar înainte!), se vede un autoturism care era parcat pe ”flori” și pe ”spațiul verde”, care a fost ”distrus” de parcările asfaltate!

Sincer, chiar mi-e milă de Horea Hudrea, că este nevoit să facă așa ceva… Era un jurnalist OK, până când s-a compromis, promovând minciunile și manipulările lui Andrei Suciu și a celor de la USR Turda (care sunt niște frustrați, care caută paiul din ochiul altora, dar refuză să vadă bârna din onchiul lor!). E drept, așa își câștigă existența… Dar, ca profesionist, a pierdut mult, extrem de mult!

Eu am înțeles că s-a pus în slujba celor care vor să manipuleze, că mai mult nu pot, dar chiar să fii atât de penibil, acreditând ideea că locuitorii din zonă sunt atât de proști încât nu fac diferența între ceea ce a fost și ceea ce este, cred că e prea mult!

De asta s-au ”prins” și turdenii, care efectiv refuză să mai citească siteul său.

Cam asta este ”audiența” sa din ultimele zile (până azi, la ora 12.10):

Iar, comparativ, cam asta este audiența siteul TurdaNews, în care turdenii au încredere:

Parcă, e o diferență, nu?! 🤣

Turdenii nu-s așa proști cum își închipuie Andrei Suciu, Horea Hudrea și cei de la USR Turda. Nu pot fi păcăliți! Și își dau seama când cineva vrea să-i mintă! Pentru că diferența dintre adevăr și minciună este enormă! În timp ce pentru a prezenta o minciună trebuie să recurgi la tot felul de tertipuri pentru a ”păcăli” inteligența cititorului, atunci când vrei să prezinți un adevăr, integral și complex, te folosești de o sumedenie de probe, care pot demonta toate tertipurile folosite în favoarea manipulării.

În acest caz, a fost suficient să pun poza aceleaiși zone, înainte de modernizare… Nu pentru cei care locuiesc în zonă, că ăia nu-s proști, ci pentru cei care ar putea citi și… nu cunosc zona!

Adevărul învinge întotdeauna! I-am spus asta lui Andrei Suciu și când m-a dat în judecată, invocând 19 articole în care aș fi mințit, cerându-mi 10.000 de euro ca ”daune morale”! Iar după 2 ani de procese am câștigat DEFINITIV în fașa sa, chiar dacă m-am reprezentat singur în instanță, iar el și-a băgat avocați de mii de euro!

Notă: dacă sunteți curioși să vedeți videoul de prezentare a lucrărilor din cartierul Băi, la care am făcut referire, îl puteți viziona mai jos:

Comenteaza