SCANDALOS! Cineva mi-a accesat cardul și a comandat un Samsung Galaxy S6 Gold!

6
4.918 vizualizari
 

Azi i-am spus soției mele că mi s-a întâmplat un incident de-a dreptul scandalos. Am primit un email de confirmare a comenzii pentru un Samsung Galaxy S6 Gold, care a apărut recent pe piață, fiind vârful de marcă al coreenilor de la Samsung. Cineva a făcut comanda de pe cardul meu!

I-am spus că habar nu aveam de această comandă și chiar nu știu cine a putut să-mi acceseze cardul, pentru a face această comandă online!

E drept, nu am putut explica ciudățenia acestei comenzi, în condițiile în care pachetul va fi adus la mine acasă, pe numele meu. Cine naiba o fi reușit să-mi acceseze cardul, pentru a face această comandă online pe numele meu, la adresa mea de livrare, habar nu am! Pe bune!

Cei care vor să facă o comandă pentru acest smartphone, o pot face AICI. Evident, nu pe cardul meu și să nu-l trimiteți la adresa mea! Nu vreau să mai intru în astfel de incidente inexplicabile! :))

Cam așa va arăta pachetul, când va fi desfăcut:

Iar acesta este un review al smartphonului:

6 COMENTARII

  1. Eu cred ca l-ai comandat tu, dat trebuie o scuza in fata sotiei la cati bani costa telefonul , cum sa reactionezi ? cumparal iti sta bine cu asa mobil .

Comenteaza