Să vedem IPOCRIZIA la cotele ei maxime! Senatorul Goțiu, zis Guță…

0
4.646 vizualizari
 

Senatorul Mihai Goțiu, zis Guță, s-a trezit din somnul lui adânc din Parlament și s-a arătat ”îngrijorat” peste măsură de banul public. Dar, să vedem cât este de ”îngrijorat”, IPOCRITUL!

Să vedem ipocrizia la cotele ei maxime:

Senatorul USR Mihai Goțiu (da, ăla care doarme în Parlament!):

„SCANDALOS: În plină pandemie, ginerele și subordonatul primarului PNL din Turda (ex-PSD), șef la compania publică de apă, a dat, prin achiziție directă, zeci de mii de euro către presa locală” (declarația este despre o procedură de achiziție publică inițiată conform legii, încă din luna februarie 2020 (nu era nicio pandemie și nu are nicio legătură cu pandemia).

Dacă nu știți cine-i Mihai Goțiu, iată-l mai jos (așa arată un senator al României în Parlament!):

Dar, să vedem ce se întâmplă în plină pandemie:

În luna martie 2020, USR ia de la bugetul de stat (banul public) 1.052.831,91 de lei! De-a moaca! În luna aprilie 2020, același partid a încasat 1.765.884,11 lei, tot din banul public și tot de-a moaca! Sau, mă rog, să aibă Goțiu somnul liniștit în Parlament!

Astea-s sume, fraților!!! De ce nu renunțați la ele, nesimțiților?!

Știți cât câștigă senatorul ăsta care doarme în Parlament, din banul public, într-un an? Peste 135.000 de lei, bani în mână (zeci de mii de euro!), din BANUL PUBLIC! Mai mult decât toată achiziția publică și decât banii încasați ÎMPREUNĂ de vreo 7 societăți de media! Nu mai punem la socoteală că are bani pentru deplasări, diurnă, alte cheltuieli. Toate suportate din banul public! Că de aia doarme așa liniștit în Parlament!

Dar să vedem ce ziceau despre el, alții, pe vremea când nu era polician:

”(…) un om plătit din ONG-ul SAR (Societatea Academică din România), la rândul său finanțat ani buni de Soros prin CEE Trust. Un om care a trăit în ultimii ani cu aer, că joburi concrete nu a avut. Sau cu finanțări la negru, după părerea jurnalistului Marius Ghilezan”, scria „Evenimentul Zilei„.

Ups! Oare de aia are Guță impresia că dacă primești niște bani, trebuie să ”joci” ca ursul pentru ei?! Păi, măi Guță, nu toți sunt ca tine și ca Andrei Suciu, altul care a luat bani publici ca să TACĂ, în privința unui JAF din banul public!

Astea-s caracterele voastre, bă nehaliților, nu al meu!

UPDATE:

Ca să vedeți cam cât îl duce ”bibilica” pe senatorul Guță – Mihai Goțiu, care primește sute de milioane de lei chiar dacă nu face nimic în pandemie, vă pun mai jos o ”tentativă de dialog”.

Spune ”tentativă”, pentru că ori nu era în apele lui (ci ale PET-urilor), ori și-a dat seama că nu-l duce ”bibilica” să discutăm pe argumente, ori… pur și simplu a adormit! Așa cum face în Parlament! Evident… banii și-i încasează, stați liniștiți! Voi mergeți să vă plătiți dările, cum voi face și eu mâine (mereu la timp!), ca să ducă el o viață de huzur pe spinarea contribuabililor!

 

 

Comenteaza