Să mori de râs: jurnalistul care-i critică pe cei care n-au mers să mânce pe banul public!

5
4.843 vizualizari
 

Jurnalismul local aservit atinge noi şi noi culmi. Ovidiu Bucur, un pseudo-jurnalist local, s-a apucat să-i critice pe liberalii din Câmpia Turzii, acuzându-i că au avut o „atitudine sfidătoare” pentru că, după inaugurarea halei agroalimentare din Câmpia Turzii, n-au mers să înfulece şi ei pe banul public, aşa cum a făcut-o Petre Pop, de exemplu!

Demn de menţionat că după inaugurarea amintită, liberalii din Câmpia Turzii au profitat de prezenţa unor oficiali de la Cluj şi au organizat o conferinţă de presă. La care au participat majoritatea jurnaliştilor care-şi respectă meseria şi care sunt mai interesaţi să afle informaţii, pentru publicul lor, în locul unor grătare oferite de Petre Pop, din banul public. Întâmplător (oare?), de la „locul de muncă” al jurnaliştilor a lipsit… Ovidiu Bucur.

Sincer, nu mă interesează dacă şi-a umflat sau nu maţul cu grătarul gratuit dat de Petre Pop (care sunt convins că nu s-a limitat doar la un grătar!)… Să-i fie de bine, că şi-a rezolvat masa din acea zi! Însă, să arunci apoi celorlalţi, care erau „la lucru” (liberalii într-o conferinţă de presă şi jurnaliştii la treaba lor; că treaba lor nu e să mănânce din palma lui Petre Pop, chiar dacă asta l-a deranjat!), că au „sfidat” invitaţia lui Petre Pop la dezmăţul culinar, asta e chiar nesimţire şi nu are nimic cu jurnalismul!

Măcar, dacă ai mâncat, trebuia să râgâi în tăcere şi apoi să-ţi faci siesta… E penibil ca dintr-un exces de pupincurim să te comporţi precum o cârpă! Pentru că oamenii văd că singurele aberaţii pe care le vehiculezi sunt şuşotelile lui Petre Pop, printre două grătare, un ciolan afumat şi un pachet mare de aripioare cu cola…

Ca să nu fiu înţeles greşit: eu am participat la AMBELE evenimente (aşa cum e normal)! Şi n-am avut nevoie de friptura lui Petre Pop să scriu ceva! Îmi fac doar treaba…

Iar ce am scris eu n-are nici o legătură cu liberalii, ci cu faptul că, indirect, Ovidiu Bucur i-a acuzat de „sfidare” pe toţi jurnaliştii care şi-au făcut treaba de jurnalist şi care n-au fost prezenţi la ciolanul oferit cu atâta mărinimie, din banul public, de Petre Pop! Chiar nu te gândeşti că poate stăpânul tău s-a bucurat că i-au rămas mai multe porţii?!

5 COMENTARII

 1. Ha, ha!, ha!, ce i-ai terminat Gelu Florea!.Imi place ca-i pui la perete pe fiecare mai ales pe chioru asta barbos care are paduchi deja in barba si care e jalnic. Doame azi maine il vad pe Petre Pop cu ciolanul in mana in birou la cat e de mancacios iar pe jurnalisti ca asta cum stau sub masa la comanda lui Petrea si ling oasele:)) Daca a ajuns un jurnalist in tara asta sa se vanda pentru o jumara, ha!, ha!, ha!

 2. Asta da jurnalist care nu mai stie ce sa scrie de Dorin Lojigan ca nu are ce si acum i-a gasit motiv ca a plecat de la masa!..poate omul tine regim si nu poate fi intimidat si nici cumparat cu o bucata de carne, sa fi sigur, nu ca si tine ma jurnalistule de rahat ce esti!.. la fel ca si articolele tale, ca daca nu te pomenea Florea in articol nici nu intram la tine pe ziar sa citesc. :mrgreen:
  Macar i-a parut bine la Petrica ca si-a putut satisface foamea deca a ramas gratare in plus!

 3. Ai pus o poza prea veche cu jurnalistu asta d-le Florea!.. de ce nu pui una recenta sa vada lumea ce barbos e asta si cum arata de ambulant. Iar de pupincurist sa vede ca e de la o posta, caci la cum arata, fata lui spune ca e un flamant si s-ar vinde si unui poponar pentru o bucata de paine, dapai lui Petre Pop, ca sa scrie ceva fain de el si sa-l aranjeze pe viceprimarul Lojigan, pentru care am tot respectu, si in care mai cred.

 4. Peste 100% nu o sa vedeti scris in ziarul 15 minute pe wc, nici un articol, pentru a ofensa, sau deranja persoana Petre Pop!…va spun eu si stiu de ce spun asta, pentru ca detin niste informatii. Iar Petre Pop contribuie din greu cu bani in fiecare luna, la acest ziar!…in schimb viceprimarul Dorin Lojigan daca vrea sa se promoveze, se promoveaza pe propriile lui forte, asadar acesta nu isi cumpara cinstea si omenia cu bani. Iar acest jurnalistOvidiu Bucur, este platit sa scrie tot felul de presupuneri, tocmai pentru al termina pe Dorin Lojigan si in schimb de al ridica pe Petre Pop (si nu ma refer la greutate:))….). De asemenea nici un articol nu se bazeaza pe dovezi, sau pe lucruri reale.
  Iar pe Ovidiu Bucur il cunosc, stiu cu siguranta ca e un lingau si un mitoman de cea mai joasa speta, deci in concluzie si articolele sunt dupa calitatea si caracterul lui…adica false!
  😆

 5. Cine mai e si ata Gelule? Ma cutremur cand vad ca apar „ziaristii” ca ciupercile dupa ploaie. Iti dau un subiect de investigatie: in Mr.III in cladirea gradinitei se afla punctul de analize a carnii, produselor lactate etc. daca ai vedea ce e acolo te crucesti. Nu-mi pot inchipui cum cetatenii se duc pentru analize in acel local. Dupa cate stiu eu e unul Petruse care-si face veacul pe a colo si nu prea are nici un document la mana. In rest succes in greaua munca de adevarat jurnalist.

Comenteaza