S-a spulberat mitul alegerilor uninominale…

4
2.920 vizualizari
banner caribic 012019

alegeriCred ca alegerile parlamentare din acest an ma vor determina sa nu mai cred in mitul alegerilor uninominale. Cu foarte mici exceptii, anul acesta electoral a fost un an al deciziilor politice. Iar eventualele exceptii nu fac decat sa confirme aceasta concluzie.

Oamenii au ales politic. Mesajele invingatoare au fost politice, cu preponderenta.
Asta e…

4 COMENTARII

  1. Daca nu erau uninominale, acum aveam Marea Adunare Nationala din nou… Pe de alta parte se simte ca au trecut alegerile, bugetarii nu mai primesc tichete, taxe locale majorate, cresc numarul de parlamentari… Si e doar inceputul!

  2. Noi nu avem alegeri uninominale… Am fi avut, cu condiţia să avem un public educat, care să judece omul, nu partidul… La noi se votează în turmă, la grămadă, după cum bate vântul. Poate am rămas aşa din 1944, când iniţial am mers cu nemţii până-n Rusia, apoi după ce ruşii au început contraofensiva, ne-am dat şi noi cu ei… :))

  3. Ai dreptate, ne lipseste identitatea, suntem in bataia vantului! Ce putem face?! Nimic decat sa speram ca vine unul ca Raed sau Oprescu ce are „cojones” sa taie buruienile crescute acolo sus…

Comenteaza