S-a confirmat: Bianca Drăguşanu negociase pentru Daniela Crudu!

0
6.030 vizualizari
banner caribic 012019

Noile dezvăluiri ale celor de la Can Can confirmă ceea ce susţineam şi eu acum câteva zile: că show-bizzul românesc e plin de „pipiţe” şi de „paparude”! Practic, cei de la Can can au dezvăluit faptul că „sfătuitoarea” Danielei Crudu era nimeni alta decât… Bianca Drăguşanu! Adică, o altă asistentă tv, de la emisiunea Un Show Păcătos.

Iată ce scrie Can Can:

Doua inregistrari (una video, alta audio) demonstreaza ca vedeta care a intermediat tratativele dintre Daniela si Leo este nimeni alta decat Bianca Dragusanu. In filmarea venita pe adresa de pont@cancan.ro, Bianca apare discutand cu cei doi, in fata unui magazin din mall, pe data de 19 decembrie 2010. Intalnirea celor trei a avut loc la doua zile dupa ce CANCAN publicase fotografiile realizate de paparazzi cu Leo de la Strehaia si asistenta de la „Neatza” plimbandu-se cu masina prin Bucuresti, ceea ce demonteaza complet apararea Danielei, care spunea ca a acceptat banii si cadourile de la Leo fara sa stie insa cine este acesta, el prezentandu-i-se drept Mihai – prenumele lui real

Înregistrarea e disponibilă AICI. Tot pe acolo puteţi afla cum Bianca Drăguşanu negocia în numele Danielei Crudu şi cum a vrut să se bage şi ea „la pachet”, pentru suma colosală de 100.000 de euro. Vorba lui Bendeac, să-şi publice toate tarifele, că e mai simplu!

Nici nu ştiu dacă mai trebuie comentarii…

Comenteaza