Radio-șanț Horea Hudrea: Nu s-a ”blocat” proiectul, ci s-au ”semnat” contractele pentru începerea lucrărilor!

0
3.683 vizualizari
 

Principala calitate a unui jurnalist este credibilitatea. Ea se câștigă în timp, demonstrând că anumite lucruri pe care le-ai scris erau reale, confirmându-se în timp. Practic, Timpul este atu-ul unui jurnalist bun, pentru că îl ajută întotdeauna! Nu același lucru se poate spune despre cei care dau ”gherle”, din refulări personale sau ”dictate” de cercuri de interese (de regulă politice)… Pentru ei, Timpul e necruțător, pentru că îi pune față-n față cu propriile minciuni, iar și iar, până credibilitatea ajunge la un nivel nde de-abia îl mai vezi cu microscoapele performante…

După ce săptămâna trecută, Horea Hudrea a scris despre faptul că ”proiectul de 151 de milioane de euro al Companiei de Apă” s-a ”blocat, la Bruxelles”, declanșând orgasme uscate unora de prin USR/T9 (adică, ăia care își doresc ca Turda să nu atragă deloc fonduri europene), dar și altora, cărora le-am explicat că la Horea s-a demonstrat că informațiile astea ”bombă” se dezumflă, de regulă, în maxim 5 zile… (nu e prima dată când lansează minciuni și dezinformări și am prezentat și altă dată câte inepții poate spune, prin nedocumentare sau prin slujirea intereselor unui ”porcar” al politicii).

Iată ce scria Horea Hudrea, în concluzie:

”Proiectul de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și canal, în valoare de 151 de milioane de euro, al Companiei de Apă Arieș a fost blocat la nivelul Comisiei Europene, spune surse politice din Cluj. Proiectul a primit avizul autorităților române dar a fost blocat la experții Comisiei Europene după ce s-au constantat ”inadverdențe tehnice”. Informația nu a fost confirmată oficial.

Inclus pe lista proiectelor din Programul Operațional pentru Infrastructura Mare, proiectul Companiei de Apă Aries ar fi trebuit să debuteze în trimestrul I din 2018.

În urmă cu mai bine de un an, InfoAries.ro a adresat Comieiei Europene un memoriu prin care reclama faptul că administrațiile locale din Asociația Apa Văii Arieșului sunt incapabile instituțional să controleze operatorul public de apă iar Compania de Apă a scăpat de sub controlul public.”

La câteva zile (nu știu dacă au fost chiar 5, făcând o glumă pe seama ”rezistenței bombelor mediatice” ale lui Horea Hudrea, din punct de vedere al unor confirmări oficiale), Compania de Apă Arieș SA a făcut o conferință de presă. Mai precis azi…

Nu pentru a spune că s-a blocat proiectul de 151 de milioane de euro (așa că unii au rămas doar cu juisările orgasmice pe seama minciunilor lui Horea Hudrea), nici pentru a se invoca ”scuze” că nu se mai poate continua, că cei din Turda și Câmpia Turzii își pot lua adio de la banii europeni, că așa a vrut Horea Hudrea și gașca care-l susține (T9 – Andrei Suciu, USR Turda – Emil Turdean, Daniel Doboș/Pierre Dassilu etc)…

Nici vorbă!

Subiectul a fost foarte clar: s-au SEMNAT contractele pentru ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR, la Turda și la Câmpia Turzii (primele pachete).

Deci, nu s-a BLOCAT, ci s-au SEMNAT contractele de ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR!

Radio-șanț Horea Hudrea a mai dat o ”gherlă”!

Comenteaza