Protest de-a moaca: revoluţionarii nu-şi vor primi banii înapoi!

5
1.971 vizualizari
banner caribic 012019

Nu ştiţi, mai protestează Dan Ştefan şi angajaţii lui (cred că asta e expresia corectă, având în vedere că Dan Ştefan le-a dat o calificare – certificatul de revoluţionar, şi tot el le dădea banii lunar!) în faţa Primăriei din Câmpia Turzii?! Dacă da, să strige cineva la un megafon (nu e indicat să te apropii cu veşti nasoale de el, că e violent rău de tot) că degeaba protestează: Victor Ponta a anunţat la tv că nu va da nici un leu revoluţionarilor!

Azi după-amiază, preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că revoluţionarii oricum nu îşi vor primi banii primiţi degeaba. El a spus, intervenind la o discuţie pe procedură (nişte revoluţionari erau în sală):

„Domnule presedinte va rog sa nu le dati inapoi banii pe care i-au obtinut necinstit, daca li-i dati dvs, o sa-i tai eu„.

Ups!

5 COMENTARII

  1. Cum pot sa iau legatura cu domnul Gelu Florea ca sa discutam despre alte detalii picante legate de renumitul revolutionar?

  2. Care revolutionari in Campia? cu cine s-au luptat? cu paharele si cu bataile aplicate vecinilor batrani care le puteau fi mai mult decat parinti? Intrebatil pa Dan revolutionarul de patul de arma primit in piept cand voia sa sara gardul la parti da se umple de ajutoare. Noroc cu militarii care pazeau acolo. Astia da revolutionari care fura banii de medicamente de ajutoare pentru cei care ar merita ajutor, si ei vlajgani fara scrupule vegeteaza pe banii nostri. Ar trebui sa le ia toti banii primiti necuvenit. Nu se pot compara cu cei care au avut de suferit cu adevarat(raniti,decedati).

  3. Ponta a spus acele cuvinte,ptr.ca este un prost,dar esenta este ca am citit, ca, sa votat legea revolutionarilor si bagabontul asta nu o sa mai primeasca nimic,ptr.ca ramin numai cei care au fost la revolutie pina la fuga lui Ceucescu,ori la noi in Cimpia nu a fost nimic pina in 23decembrie.Am auzit ca a facut vre-o 60 de revolutionari si ca sa laudat undeva ca are cam 15 miliarde de lei vechi.De unde daca nu din Mita?Sa i se traga toti banii inapoi ca is bani de furat.Huo. 😈

Comenteaza