Proporțiile audiențelor, pe Turda și Câmpia Turzii!

0
2.143 vizualizari
banner caribic 012019

Am spus recent că Trafic.ro are probleme destul de serioase în ceea ce înseamnă datele de audiență. Îmi mențin această afirmație, pentru că încă nu și le-au rezolvat (deși par că încearcă). Însă, dincolo de asta, îi putem folosi ca sursă pentru a arăta proporțiile audiențelor, respectiv de câte ori are TurdaNews audiența mai mare, pe Turda sau Câmpia Turzii, față de ceilalți competitori!

Raportat la datele de audiență pentru ziua de ieri (4 august 2018), pentru zona Turda, proporțiile audiențelor sunt următoarele:

De precizat că s-a luat ”unitate de măsură” audiența cea mai mică (RefleqtMedia) iar proporțiile celorlalte siteuri analizate s-a raportat la această audiență, indicând raportul ”de câte ori” este mai mare audiența unui site, față de siteul luat ca referință (cu audiența cea mai mică).

În ceea ce privește datele de audiență pentru zona Câmpia Turzii, raportul este următorul:

De precizat că în acest caz s-a luat ca referință audiența cea mai mică, respectiv cea a TurdaInfo, iar celelalte reprezintă datele raportate la această audiență (de câte ori este mai mare, față de referință).

Comenteaza