Promovare „beton”: turiştii străini sunt invitaţi să vadă România, de către o tipă în pielea goală!!! Atenţie: Nerecomandat minorilor!

8
6.269 vizualizari
banner caribic 012019

Să mori de râs, nu alta! Ia uite ce idee de promovare turistică a avut cineva: „frumuseţile” României prezentate pe canalul Naked News!!! Că primisem şi eu un comunicat, de la Ministerul dezvoltării şi Turismului, în acre eram anunţat că ministrul Elena Udrea a semnat un parteneriat de promovare cu facebook (o idee interesantă, dacă e bine valorificată), dar să ajungem şi pe la canalele mai deocheate, asta nu am crezut. 😆

Naked News prezintă un reportaj despre România, în care îşi îndeamnă telespectatorii să vină să viziteze această ţară „de pe malul Mării Negre, unde estul întâlneşte vestul şi trecutul se întâlneşte cu modernul“, după cum spune prezentatoarea. Reportajul respectiv, prezentat în cadrul Naked News Travel, a fost preluat şi de site-ul www.pornhub.com, care numai cu turism nu se ocupă.

Lăsând la o parte vestimentaţia prezentatoarei de la Naked News, aşa cum a făcut şi ea, reportajul respectiv, realizat după toate regulile jurnalismului de televiziune, prezintă România într-o lumină extrem de favorabilă, de la capitala Bucureşti, până la zonele montane rurale, de la staţiunile de pe valea Prahovei, unde se pot practica sporturile de iarnă, până la litoralul Mării Negre.

Aştept păreri… Ce ziceţi de metoda asta de promovare?!

8 COMENTARII

 1. promovarea e promovare,indiferent de canalele media pe care se face,asta cata vreme e o promovare pozitiva.ca o ironie a sortii…acum cateva articole „dezbateam” despre reclame si promovare,nu? :-))

 2. Am analizat atent 🙂 modul interesant de promovare, iar dupa cum afirma Noruego, este o promovare utila; problema este ca acei turisti convinsi de reclama, ce vor vizita Romania, nu vor transmite reclama mai departe, altor potentiali turisti, cand vor simti, pe pielea lor, traficul si serviciile specifice…

 3. PS Azi, am auzit la stirile TV, ca a inceput astuparea gropilor de pe Transfagarasan, pentru ca actorul Nicholas Cage sa poata sa-si realizeze filmul; ce bine ar fi sa filmeze si pe valea Ariesului, sau Valea Ierii 😉

 4. noruego:
  Ai dreptate, în esenţă… Promovarea e promovare!

  Acul Turdean:
  Ai şi tu dreptate! Încă nu avem condiţiile/serviciile pentru ca atrăgând clienţii prin publicitate, să-i determinăm să mai vină sau să vorbească „de bine”. Cred că asta e problema!
  Referitor la faza cu Nicholas Cage… 😆 Vorba aia: Nicholas cage e de vină, că nu a ales valea Arieşului! 😆

 5. O precizare necesară, făcută de Ministerul Dezvoltării şi Turismului, într-un comunicat:
  Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului nu are nicio legatura cu materialul mentionat. Campaniile de comunicare ale MDRT nu vizeaza transmiterea mesajelor sale prin intermediul acestui gen de media.

 6. nici nu ma asteptam ca ministerul sa fi cumparat spatiu de reclama la acest post tv.cu atat mai interesanta e treaba.inseamna ca,in sfarsit,lumea incepe sa ne descopere.probabil vreo firma de turism a vazut adevaratele frumuseti ale Romaniei si a descoperit oportunitati.ceea ce e de aplaudat.
  jenant pentru noi e ca,odata ajunsi aici,turistii vor gasi multe „anomalii”,cum zice si Acul.nu vreau sa revin iar la a discuta despre cine e vinovat de starea asta a lucrurilor.problema e ca nici acum,in 2010,nu se strang randurile pentru a incepe odata reconstructia tarii.
  p.s.sunt total de acord cu Criss :-))

Comenteaza