Presa e asmuţită cu bani!

0
2.165 vizualizari
banner caribic 012019

Cică, Emil Hălăştuan ar fi primit recent nişte bani. De pe la PNL. Întrebarea e: oare pentru ce? Şi sunt curios ce „demersuri” o să facă în viitorul apropiat. Că faza aia cu „presiuni” la Ziarul 21 s-a cam fâsâit. Însă, cu siguranţă că va scrie un coleg de-al meu de chestiile astea. Că el totdeauna sesizează când un ziarist e „vândut”! Sau, dacă împarte frăţeşte cu el, nu mai sesizează?!

Vă mai aduceţi aminte de faza aia cu „Consiliul Local se dizolvă”? Era articolul scris de Emil Hălăştuan. În Ziarul 21. Normal că-l parafraza pe Virgil Pop (PNL) şi nu pe „de gratis”. Şi dacă mai zic că fiul Liei Durlan (Ziarul 21) este membru al organizaţiei de tineret a PNL…

Întrebarea e: ce urmează acum?

UPDATE 28.09.2008: Am primit răspunsul. De la Ionel Ignat. Care a lăsat să se înţeleagă că va publica nişte declaraţii de-ale lui Emil Hălăştuan sau ceva de genul ăsta. Culmea e că deşi postul acesta făcea referire la Hălăştuan, s-a autosesizat… Ionel Ignat! Când ai ceva pe conştiinţă, îţi vine să reacţionezi, deşi nu te-a întrebat nimeni. Ionel a picat de „fazan” la faza asta. E ca într-un banc în care unul intră într-o încăpere supraaglomerată şi strigă: „Băi, hoţule! Ai luat bani de la PNL!”. Iar Ionel sare imediat: „De ce mă faci măi hoţ?!”. Ceilalţi tac… Concluzia? Vă las pe Dvs s-o trageţi!

UPDATE 29.09.2008: Ionel Ignat nu a mai publicat declaraţiile „incendiare” ale lui Emil Hălăştuan, de care amintea pe blogul său. Să le fi folosit doar pentru şantaj?!

Comenteaza