Pe surse: PC Turda vrea să meargă singur în alegerile locale?!

2
3.227 vizualizari
 

O informaţie obţinută „pe surse” ar indica faptul că Partidul Conservator Turda va prefera să meargă pe listă separată şi cu candidat propriu la alegerile locale din luna iunie 2012!

Informaţia pare şocantă, având în vedere că PC Turda anunţase că s-au înţeles cu PSD şi PNL la nivel de Turda şi că vor candida pe listă comună şi cu candidat comun (Radu Stoica de la PSD) la alegerile locale.

Ce-i drept, nu este exclus ca decizia conservatorilor de la Câmpia Turzii să reprezinte un „imbold”, ştiut fiind faptul că deja s-a confirmat inclusiv la nivelul conducerii PC Cluj că la Câmpia Turzii conservatorii vor merge cu candidat propriu şi listă proprie în alegerile locale.

2 COMENTARII

  1. Se pare ca PC-ul si-a reevaluat pozitiile in judet si in urma unor sondaje locale,au ajuns la concluzia ca au mai mari sanse daca merg la alegeri pe liste separate.Dupa C.Turzii vine Turda,o surpriza se prevede la M.Viteazu,urmeaza V.Ierii si Huedinul dar se pare ca se va accelera si PC-ul va avea liste proprii in toate localitatile judetului.

Comenteaza