Pe surse: Azi, la Cluj, s-a decis schimbarea tuturor conducerilor societăţilor din Turda, cu acţionariat de stat

1
4.375 vizualizari
 

zvonuri

Azi, la Cluj napoca a avut loc o întâlnire de taină a USL, în care s-a dezbătut problema societăţilor cu capital majoritar de stat din Turda, respectiv SC Domeniul Public Turda SA, SC Turda Salina Durgău SA şi SC Compania de Apă Arieş SA.

Conform unor surse, s-a stabilit cu certitudine că vor fi schimbate toate conducerile! dacă la SC Domeniul Public Turda SA şi SC Turda Salina Durgău SA lucrurile se pot face mai simplu, printr-o decizie a Consiliului Local Turda, în cazul Companiei de Apă Arieş SA trebuie urmată o procedură mai stufoasă.

Directorii de acum:

SC Domeniul Public Turda SA – Ioan Chiş (PDL)

SC Turda Salina Durgău SA – Ovidiu Mera (fără partid, a fost propus de PDL)

SC Compania de Apă Arieş SA – Alexandru Sabău (PDL)

1 COMENTARIU

  1. DECI E PE FATA !

    Macar daca schimba conducerile pe rand sa spuna ca nu au avut performante … sau nerealizari…. sau mai stiu eu ce motive. Asta inseamna ca nimeni vreodata, un manager serios sau o persoana educata, … nu o sa vina sa isi asume conducerea unei astfel de companii… Concluzia mea este ca ar fi bine ca ele sa dea faliment cat mai repede si apoi privatizate sau privatizate direct insa nu vad cum o sa lase ei ciolanul din mana… deci nimic bun cu aceste actiuni ale USL.
    Acum in ceea ce priveste CAA cred ca domnul Sabau a dovedit ca e un bun manager… dovada si preiile primite , nu cred ca trebuie schimbat din functie.

Comenteaza