Până unde mai mergi cu ipocrizia, Andrei Suciu?!

0
3.048 vizualizari
 

Andrei Suciu își caută fraieri cu ajutorul cărora să ”spele rufele murdare” din administrația locală, după ce ajunge primar… Cam așa cum a fost și el, pe vremea când proteja JAFUL de la Zoo Turda!

Andrei, instanța a stabilit că ai mințit, că ai protejat jaful de la Zoo Turda, că erai responsabil să spui PUBLIC ce ai descoperit acolo! De ce continui să-i protejezi pe cei care au JEFUIT Zoo Turda?! Cum să te creadă oamenii că ești onest, când ești în gașca hoților???Chiar nu ți-e rușine?

Ai spus că în aprilie 2018 vei spune TOT! Ai MINȚIT cu nerușinare! Mai este un pic și se împlinesc 2 ani de la momentul în care nu ți-ai mai îndeplinit promisiunea! Acum vii cu altele?!

Mai bine spune-ne când te angajezi undeva, că ești șomer ”specialist”… Sau spune-ne când vei reuși să manageriezi ceva, că singurul SRL pe care l-ai administrat a intrat în colaps, datorită incapacității tale manageriale (ai crezut că e ușor să te descurci cu un obiect de activitate similar TurdaNews, însă ți-ai dovedit lipsa de profesionalism crasă!)…

Astea sunt lucruri care îl interesează pe orice turdean pe care vrei să-l convingi că poți ajunge singurul primar din România care și-a câștigat mandatul din postura de om fără loc de muncă… În rest, e gargară ieftină!

Chiar nu ți-e rușine, Andrei Suciu???

Dacă oamenii vor să te cunoască, să știe ce fel de persoană ești, pot afla de la un fost apropiat al tău:

Daniel Doboș îl ”termină” pe Andrei Suciu (USR)! ”Salvatorul Turzii” este șomer și se ascunde după ”fusta” Asociației T9!

Dacă vor să afle ce fel de manager ești tu, de vrei să ajungi direct primar dintr-o persoană care nu-și găsește un loc de muncă, pot afla de aici:

Incapabilii de la T9, în frunte cu Andrei Suciu, și-au băgat societatea în pierderi!

Și ca să nu existe dubii în ceea ce privește implicarea ta în jaful de la Zoo Turda, prin protejarea celor care au dat un ”tun” de milioane la bugetul local (pe care nu-l plătești tu, că îl plătesc turdenii!), le recomand să citească ce a stabilit sentința instanței:

Tribunalul Cluj a spus clar: Andrei Suciu ascunde informațiile despre jaful de la Zoo Turda! Andrei, până când mai taci?!

Chiar nu mai ai pic de rușine, măi Andrei?!

Comenteaza