Oficialii din administraţia locală din Câmpia Turzii îşi acoperă spatele penal prin intermediul… soţiei şefului Poliţiei!

6
4.498 vizualizari
 

zvonuriDedesubturi incredibile în Câmpia Turzii, unde aranjamentele între potentaţii locali şi instituţiile care ar trebui să le cerceteze unele abuzuri penale se fac după metode mafiote, fără nici o jenă!

Bunăoară, orice om care are de făcut o plângere penală la adresa administ5raţiei locale, pentru unele fapte penale sau abuzuri penale, ajunge cu plângerea tocmai la Poliţia Câmpia Turzii. Unde comandant este Valer Moldovan. A cărei soţie este angajată la clubul de fotbal ISCT 1921, înfiinţat de administraţia locală, condusă de „baronul” Petre Pop (după cum l-a caracterizat presa judeţeană).

Tot acolo unde lucrează (vorba vine!) şi cumnatul lui Petre Pop, care se pare că ar fi şomer indemnizat în… Spania! Însă, asupra acestui subiect vom reveni cu altă ocazie…

Ei bine, şi pentru că relaţia cu şeful poliţiei municipale trebuie bine sudată, soţia acestuia îşi face „încălzirea” pentru un alt post, extrem de călduţ! O să vedeţi despre ce e vorba şi cum merg aranjamentele de tip mafiot în instituţiile care ar trebui să fie în slujba cetăţeanului!

6 COMENTARII

 1. si toate aceste jmecheri si afaceri necurate se trag direct de la Petre Pop.
  Cum poate un om dupa ce este extrem de urat sa mai fie si atat de viclean si nenorocit?.. se pare ca uratenia lui echivaleaza cu caracterul si actiunile lui direct proportional

 2. Mă văd nevoit să vă atrag atenţia asupra limbajului folosit! Acest blog nu este unul de răfuieli personale cu cineva, inclusiv cu administratorul public al Primăriei Câmpia Turzii (a cărui figură e clar că nu e plăcută multora, din motive mai mult sau mai puţin personale), motiv pentru care vă rog atât pe dvs, cât şi pe toţi aceia care pun comentarii, să păstreze limita bunului simţ în cazul unor reacţii prin intermediul comentariilor. În caz contrar, mă văd nevoit să vă blochez posibilitatea de a mai pune comentarii…
  Vă mulţumesc pentru înţelegere!

 3. Niste povesti ca in telenovele. Oricine poate sa isi creeze un blog si sase apuce de povesti siropoase care sa ii creasca audienta.

 4. Raspuns pentru Hhhh:
  1. E adevarat ca oricine isi poate crea un blog, pentru ca suntem o tara libera (e cam greu sa intelegi asta, tu care ai viziuni pro-maoiste).
  2. Nu sunt „povesti siropoase”… Se pot verifica foarte simplu.
  3. Despre postul care urmeaza sa-l ocupe, la care s-a facut referire, s-a vorbit la timpul viitor… Asa ca, putintica rabdare…

 5. Intrebati-l ‘domle Florea pe Petrica cum ghicea la el acasa unde statea pe strada Daciei in spate la Spital, ca acolo am fost si eu la el acasa de mi-a ghicit si m-a hipnotizat zicea el atunci, sa ma va mireasa, de m-a prostit de bani ca pe un copil.
  Pe atunci faceam si eu parte din Psd si eram colegi. Atat el cat si multe alte persoane stiu foarte bine ca cu aceste lucruri se ocupa Petrica, iar acum uite ca a ajuns mare domn si asta, dupa ce „dadea cu ghiocul” exact ca si cortorarii.

Comenteaza