O nouă manipulare marca Horea Hudrea! De data asta, dublată și de HOȚIE!

0
3.693 vizualizari
 

Horea Hudrea manipulează din greu, că pentru asta primește bani, am lămurit-o! Nervos pe subsemnatul și pe TurdaNews, după ce i-am dezvăluit modul mârșav în care manipulează ordinar, Horea Hudrea s-a gândit să ne-o ”tragă”! Dar, fiind un leneș din fire (fiind ”pasiv” de felul lui), nu s-a chinuit el să scrie, ci a preluat o declarație publicată de TurdaNews și a pus-o la el pe site, criticând… TurdaNews! :)) Pare greu de crezut, dar am (din nou!) toate probele!

Nu e prima lui manipulare ordinară… Are un CV gros de tot… :))

Citește și:

Manipulare pe față! Clujul și-a dorit organizarea semifinalei Eurovision, Turda nu a fost ”variantă de rezervă”!

Dar, să facem tot ”istoricul”, pentru acuratețea informației:

  • La ora 14.11 pe siteul TurdaNews s-a publicat un articol care făcea referire la un punctul 8 de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpia Turzii, în care se solicita retragerea dreptului de administrare al IPJ Cluj/Poliția Națională pentru clădirea situată pe strada George Coșbuc, acolo unde trebuia să se mute Poliția Națională.

Citește aici:

La loc comanda! Administrația din Câmpia Turzii retrage dreptul de folosință a imobilului de pe George Coșbuc, pentru Poliția Națională!

Articolul făcea referire la proiectul de hotărâre promovat de primarul Dorin Lojigan și a redat exact ceea ce edilul din Câmpia Turzii a menționat în ”Expunerea de motive privind retragerea dreptului de administrare constituit în favoarea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj…”.

PCT.8

TurdaNews a prezentat poziția primarului, inclusiv afirmația că IPJ Cluj ”ne asigură că dorește continuarea demersurilor pentru realizarea în condiții optime a scopurilor protocolului…”.

  • La ora 15.11, primarul Dorin Lojigan m-a sunat, spunându-mi că articolul n-ar conține informația corectă! Repet: articolul reda EXACT mențiunile din proiectul de hotărâre! Pentru că suntem o publicație corectă, i-am spus că voi trimite reporterul nostru de la Câmpia Turzii, Iulia Circo, să-i ia o declarație care să clarifice problema, din punctul dânsului de vedere.

Iulia Circo a mers la Primărie și a înregistrat declarația primarului. A urcat înregistrarea pe contul nostru de YouTube la ora 16.28.

La ora 17.06 a publicat pe siteul TurdaNews informația respectivă.

  • La ora 17.28, pagina oficială a Primăriei Câmpia Turzii a preluat transcriptul declarației din video, inserând și videoclipul realizat de TurdaNews. Nu am comentat la acest lucru! Ei corect au inserat videoclipul TurdaNews.

  • La ora 17.37 Horea Hudrea publică un articol pe siteul lui, menționând următoarele:

”Primarul Dorin Lojigan a confirmat, printr-o declarație video făcută în acestată după-masă, că administrația locală va finaliza proiectul care vizează înfiinţarea serviciului de înmatriculări, permise auto, cazier judiciar la Câmpia Turzii.

Primarul a dezmințiti o informație publicată în presa locală și a apreciat că a fost insuficient documentată de către publicația TurdaNews.net”.

După care… redă exact declarația înregistrată de TurdaNews/Iulia Circo (menționată mai sus), fără să indice sursa!

Intenția tendențioasă este clară! Dar ”vorba” lui Smiley: ”pe patul meu, pe muzica mea”?! :)) Adică, el îmi ia transcriptul înregistrării video TurdaNews (la care Iulia Circo a muncit; nu mai pun la socoteală deplasarea la Primăriei etc) și… o folosește să-mi dea în cap?! Fără să menționeze sursa?! Fără nimic?!

Și după aia are neobrăzarea să-mi spună că așteaptă să-l dau în judecată?!

 

 

Comenteaza