O absență cam mare… Nu vi se pare?!

0
3.622 vizualizari
 

Gelu FloreaNu am mai scris pe blog de foarte mult timp. Deși mi-am propus asta, de foarte multe ori. Însă, de fiecare dată, am stabilit alte priorități. Și nu e vorba neapărat de priorități personale, ci de priorități care vizează bunul mers al TurdaNews, atât din punct de vedere editorial cât și tehnic, dar și de priorități privind dezvoltarea serviciilor societății pe care o dețin, care vizează bunul mers al afacerii.Pentru că, chiar dacă nu o știți, dar probabil o intuiți, în spatele unui ziar online de calibrul, calitatea și profesionalismul TurdaNews, stă foarte multă muncă, mai ales în condițiile în care ziarul a funcționat non-stop, cu actualizări zilnice, de multe ori cam cât toate celelate organe de media locale la un loc, încă de la lansarea din august 2008.

Pe de altă parte, TurdaNews este într-o continuă perfecționare… Suntem în plină dezvoltare, cu alte cuvinte.

Iar, pe lângă asta, la începutul acestui an ne pregătim cu lansarea SibiuNews, un ”frățior” mai mic al TurdaNews, care însă sunt convins că va ajunge mare în scurt timp. Poate chiar mai mare decât TurdaNews… Am vrut să facem lansarea chiar din prima lună a aceui an, numai că au intervenit diverse probleme și am considerat că e mai binesă amân un pic lansarea, până la stabilirea strategiei concrete.

Oricum, ideea e că voi fi online, mai frecvent, iar acest blog va fi actualizat așa cum trebuie… Dacă aveți întrebări, știți că sunt un tip deschis și accept orice dialog… Voi răspunde întrebărilor, fără nici o eschivă!

Comenteaza