Nu vreau să-mi cresc traficul de pe urma suferinţei (medicale) a unora

2
4.019 vizualizari
 

Pentru că de mult nu i-am mai dat nici o replică, deoarece am considerat necesar că suferinţa sa psihică nu merită a fi exploatată, pentru a-l face şi mai ridicol, n-am să mă cobor nici acum să-i dau o replică. Însă, sunt necesare câteva clarificări…1. Dacă cineva postează ceva pe un blog, iar acel subiect este sau poate fi interesant pentru un public interesat de informaţie, TurdaNews va insera acea informaţie, cu menţionarea sursei, aşa cum recomandă normele deontologice. Un blog nu este un jurnal intim pe care să-l pui sub pernă. El este într-un spaţiu public.

2. Valoarea unui jurnalist sau a unui ziar se cuantifică prin realizările sale. Şi numărul de cititori este unul dintre elemente. Dar nu singurul! În cazul TurdaNews, pe lângă numărul de cititori este şi calitatea acestora. Şi când vorbesc de calitate, nu o fac dintr-o apreciere subiectivă, aşa cum fac majoritatea, ci fac referire la datele singurului studiu demografic comandat şi reaşlizat pentru un site local, care este public şi poate fi consultat de oricine (a fost ataşat pe site).

3. Cititorii TurdaNews sunt tot atât de reali precum cei care îi contestă. Este adevărat că există programe de generat IP-uri, dar nepricepuţii doar au auzit de ele şi folosesc ideea ca papagalii. TurdaNews are tot traficul vizibil pe Trafic.ro (nu am securizat nimic şi nu am ascuns nici una dintre secţiunile care îl pot convinge pe cel priceput că traficul nu este generat de nici un program special). Chiar eu am spus că un site local foloseşte un astfel de program şi explicam unde se vede diferenţa. Cu generatorul de IP-uri nu poţi avea IP-uri din Turda, printre altele.

4. Este adevărat că există persoane care se feresc de mine. Şi eu mă feresc de ele! Din simplul motiv că eu n-am fost internat (secţia Psihiatrie) şi nu vreau să am de-a face cu deviaţi cu faţă umană, dar cu cine-ştie-ce gânduri.

5. Numărul de cititori ai TurdaNews creşte constant şi nu are legătură cu o persoană anume. Este o supraapreciere orice încercare a unei persoane de a mă convinge că datorită ei a crescut traficul site-ului. Traficul are la bază munca depusă de cei de la site.

6. O campanie pentru strângerea de semnături nu-ţi poate certifica numărul de cititori. Acesta este certificat de Trafic.ro şi nu are nici o legătură cu o campanie de strângere de semnături. Este adevărat că în campania de strângere de semnături pentru Nicoleta Lupea nu am reuşit decât o sută şi ceva de semnături. Însă, trebuie să admitem un lucru: acea campanie avea un subiect care necesita o oarecare implicare cetăţenească. Dacă am fi făcut campanie pentru prostituţia la liber, cu siguranţă erau mai multe semnătuiri. Însă, noi am vrut să promovăm un principiu. E adevărat, aproape de final am renunţat. Tocmai pentru că persoane rău intenţionate au dus mai mult o campanie de sabotare a demersului TurdaNews. N-a fost normal, pentru că nu era o campanie pentru noi. Am abandonat-o. Dar, voi, cei care criticaţi, ce aţi mai realizat pe acea temă? Nimic!

7. Ştiu că realizările deranjează. Pentru că într-o lume a performanţei, aceasta se cuantifică, într-un fel sau în altul. Nu poţi susţine că ai 3 cititori, dar ăia sunt cei mai deştepţi din lume, din simplul motiv că nu i-ai „măsurat”. Însă, în cazul TurdaNews, repet: există măsurători în ceea ce priveşte numărul de cititori unici (circa 10.000/lună) şi date rezultând din singurul studiu disponibil pentru online-ul local (special pentru TurdaNews). E ciudat cum date obţinute de la terţe societăţi/organizaţii/persoane nu sunt credibile, însă se încearcă promovarea unor informaţii care ar trebui să fie credibile numai pentru motivul că ar fi emise de o anumită persoană.

În final, îmi cer scuze, pentru un singur motiv: mai am „scăpări” şi consider că, totuşi, personajul care mă bălăcăreşte de câte ori are ocazie, este normal. Vina îmi aparţine!

2 COMENTARII

  1. Eh! Gelule trebuie sa-l intelegi pe Zamfir ca asa se manifesta nebunia,ca de vindecat bine nu poate sa se vindece niciodata din moment ce a fost internat mult timp intr-un ospiciu de nebuni..Boala lui nu are leac. : 😉

  2. AVERTISMENT:
    M-am văzut nevoit să şterg un comentariu. Din simplul motiv că depăşea o anumită limită de limbaj. Şi am o rugăminte: nu trebuie să-mi luaţi apărarea bălăcărindu-l pe cel care mă bălăcăreşte! Încercaţi să vă purtaţi cu o demnitate pe care toţi adevrsarii mei o proclamă, dar puţini o afişează.
    Despre persoana căruia i-am adresat mesajul de mai spus nu are rost să discutăm. Şi nu mă cobor niciodată la nivelul său de subcultură purulentă, ca să-i spun „măgar”, indiferent ce face.
    Îi înţeleg suferinţa şi îi recomand să se trateze într-o secţie spitalicească de specialitate. Aşa cum a mai făcut-o, de altfel…

Comenteaza