Moşul vine la Solaris… Dar nu mai vin clienţii!

6
1.281 vizualizari
 

Solaris Shopping Park s-a deschis în 15 noiembrie. Cu alte cuvinte, a trecut o lună de la acel eveniment. Din păcate, clienţii nu sunt prea mulţumiţi după prima lună de „concluzii”. Ba chiar am auzit voci destul de critice care spuneau clar că nu mai merg pe acolo.

Nemulţumirile variază: de la oferta destul de slabă, până la preţurile mult prea exagerate. Semn că shoppingul la Solaris e sub pretenţiile aşteptărilor clienţilor. Ca să fiu sincer, şi eu am fost un pic cam decepţionat. Ca să nu zic că am fost chiar foarte tare!

Pe bune acum: ce părere aveţi de mall-ul Solaris?

6 COMENTARII

  1. Parerea mea?Parerea mea chiar nu conteaza :)) dar despre Solaris pot sa va spun urmatoarele….FALIMENTUL plutea inca de la faza de proiect…si pt asta am si motive….care cred ca le stiti si voi 🙂

  2. Eu cred ca nimeni nu se astepta la un succes rasunator inca de la inceput in Solaris. Nici macar investitorii. Sunt oameni cu experienta in business,eu cred ca stiu ce fac. Si cred ca vor incepe sa ia masuri pentru a atrage clientii aici. Supermarketul, poate fastfood-ul, cafeneaua, Spriders si magazinul de electrocasnice pot deveni motive sa te apropii de Solaris daca investitorii vor stii cum sa ne atraga. Solaris nu va da faliment, dar va recupera investita in timp, cand vom avea si la Turda/Campia Turzii o traditie a cumparaturilor de acest gen.

  3. TCT High Developments SRL alias Solaris Shopping Park a intrat in procedura insolventei…

    Respinge contestatia debitorului Admite cererea formulată de creditorul SC KRISKON SRL pentru deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitorului SC TCT HIGH DEVELOPMENTS SRL În baza art.33 alin.64 din Legea privind procedura insolvenţei, deschide procedura insolvenţei împotriva debitorului Pune în vedere debitoarei ca în termen de 10 zile de la deschiderea procedurii să depună actele şi informaţiile prevăzute de art.28 alin.1 din lege. Atrage atenţia debitoarei asupra prevederilor art.47 si art.49 din lege privitor la ridicarea dreptului de administrare, în situaţia în care nu îşi declară intenţia de reorganizare în termenul prevăzut de lege. Se interzice administratorilor societăţii debitoare, sub sancţiunea nulităţii, să înstrăineze fără acordul judecătorului sindic, părţile sociale/acţiunile deţinute la aceasta şi dispune indisponibilizarea acestora în registrele speciale de evidenţă sau în conturile înregistrate electronic. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitoarea are disponibil în conturi, să nu dispună de acestea fără un ordin al administratorului/lichidatorului judiciar, obligaţia înştiinţării băncilor revenind administratorului judiciar. În temeiul art.34 din lege numeşte administrator judiciar pe VALOR SPRL care va îndeplini atribuţiile prev. de art.20 din lege, cu o retribuţie de 3000 lei. În temeiul art.61 din lege dispune notificarea deschiderii procedurii debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului/ altor registre, prin Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, în vederea efectuării menţiunilor, precum şi tuturor băncilor unde debitorul are deschise conturi şi instanţelor judecătoreşti în a căror jurisdicţie se află sediul debitorului, în vederea aplicării prevederilor art.36. Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor la 09.04.2009. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 07.05.2009 Fixează termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 04.06.2009 Termen pentru contestaţii la data de 28.05.2009 Fixează data şedinţei adunării creditorilor la data de __________ ora _____. Pune în vedere administratorului judiciar să întocmească un raport de activitate conform art.54 din lege. Fixează termen pentru continuarea procedurii la 02.04.2009 Definitiva. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 12.03.2009. PREŞEDINTE,

Comenteaza