Mesajul USL pentru TurdaNews: „Supravietuire usoara in viata de dupa alegeri!”

7
2.407 vizualizari
banner caribic 012019

USL se pare că este într-un război deschis cu mass media independentă locală. Cine „îndrăzneşte” să-i ia la întrebări sau să-şi desfăşoare activitatea de jurnalist aşa cum e normal, ajunge să fie ameninţat! Chiar azi mi s-a trimis, pe email, din partea unei persoane din zona USL un mesaj de ameninţare la adresa afacerii mele, pentru „neobrăzarea” de a nu mă supune „directivelor” trasate de ei. Nu e prima dată când cineva încearcă să-mi impună că n-am voie să gândesc liber! Am mai păţit-o înainte de 1989, pe vremea comuniştilor, apoi prin 1990 (când eram catalogat „golan” de un preşedinte de tristă amintire), iar prin 2002 de un fost primar PSD din Turda, care a vrut să mă elimine din mass media locală (şi a reuşit pentru vreo 3-4 luni).

Să înţeleg că istoria se repetă?! Că ne întoarcem înapoi, în perioada în care România nu era membră UE şi ne transmiteam poezii prin SMS că „mai bine emigrăm în Congo”?! Nu pot accepta aşa ceva!

Iată mesajul transmis:

„Supravietuire usoara in viata de dupa alegeri”…

Aţi observat ce „subtil” e, nu?!

Şi nu e singurul: primesc mesaje de ameninţare de tot felul! În ce ţară trăim?! Ce ţară ne dorim?! Treziţi-vă oameni buni, până nu e prea târziu!

7 COMENTARII

 1. Gelu, chiar daca uneori te simti ,,singur,, sa stii ca majoritaea turdenilor sunt alaturi de tine si te sustin in demersul tau. Crede-ma, va veni vremea cand acesti parveniti, acesti impostori locali, vor plati in fata turdenilor si nu numai ??!!!

 2. Ți l-ai trimis singur mesajul sau te-a ajutat cineva?
  Dle, esti un mare jeg, mă mir ca te mai rabda pământul!
  Tu vorbești de moralitate si numești prietena cuiva concubina, când tu ai avut pana acum vreo patru neveste legal si alte țigănci concubine! Ce pensie alimentara plătești , Daca nu e secret?

 3. Pentru Misu si pentru cititori:
  Aveti de-a face cu un exemplar al infectilor care ma ameninta. daca nu a mers cu amenintarea fizica, trecem la alte „dezvaluiri” despre viata personala. Vreau sa le transmit ceva: nu o sa ma intimidati! Nu am nimic de ascuns…
  Si cateva lamuriri:
  – Nu am avut 4 neveste! Doar 3…
  – Nu am avut concibine, doar 1…
  – Nu platesc pensie alimentara, ca nu am de ce. Imi cresc fiica de 7 ani, iar cealalta fiica, dintr-o casnicie anterioara, o cresc tot eu, de cand era mica (am castigat-o in instanta, lucru destul de rar pentru un barbat).
  Cu astfel de abjectii nu faceti decat sa va demonstrati caracterele execrabile! Sa va fie rusine!

 4. …saracu de tine…Te pomenesti ca esti un fel de GURU al mass-mediei locale… Daca era “Mesajul ARD Pentru TurdaNews“, altefel abordai subiectul nu? Si mai vorbesti de “infectii“…Iti doresc sarbatori fericite.

 5. 1. Nu sunt sarac… 🙂
  2. Nu sunt guru al mass mediei locale. Am afacerea mea in mass media si doar atit ma intereseaza.
  3. ARD sau PDL nu mi-au transmis niciodata mesaje de astea. Iar cand au facut-o, acum vreo 5-6 ani, am scris la ziarul la care lucram (cineva din PDL de la Cluj).
  4. Multumesc pentru urare!Iti doresc la fel! 🙂

 6. Vad multi comentatori care nu va au la suflet , domnule Florea…..nu-i bagati in seama , ori sunt niste scursuri , ori cineva , ale caror identitati dubioase ar fi fost date in vileag…..ticalosii fug de adevar , astia fac parte din ignorantii care se uita in curtea vecinului , nu vad prostia si necazurile din curtea lor….

Comenteaza