Jurnalistul Ovidiu Bucur implicat în uciderea tânărului din Turda!

0
8.955 vizualizari
 

Jurnalistul Ovidiu Bucur este implicat în uciderea tânărului de 19 ani, din Turda, despre care s-a presupus că s-a aruncat de la etajul 2 al blocului de pe strada Narciselor, din zona Pieței din Micro 3.

”Saracia si consumul de alcool au cauzat o tragedie, in cartierul Micro 3 din Turda.

Doi frati s-au luat la harta, iar unul l-a impins pe celalalt peste balcon.”, a scris Ovidiu Bucur, fără NICIO bază reală!

Nu este pentru prima dată când jurnalistul INVENTEAZĂ detalii ale unor subiecte pe care le cunoaște tangențial. A INVENTAT multe alte subiecte, total neadevărate, devenind pe plan local un PINOCCHIO al presei locale.

Implicarea sa în uciderea acelui tânăr este cât se poate de clară, nu?! De vreme ce Poliția spune că nu există astfel de informații (altercație cu fratele), iar etajul de la care a căzut este 2, nu 3 cum scrie jurnalistul, rezultă că singura variantă este că Ovidiu Bucur s-a îmbătat, din cauza sărăciei și l-a împins pe tânărul de 19 ani de la etajul 3, după care acesta s-a aruncat de la etajul 2…

Evident, jurnalistul îi poate contrazice pe cei de la Poliție, dându-le amănunte despre cum l-a ”ucis” pe tânărul de 19 ani, aruncându-l în știrea sa de la etajul 3!

Din cauza unor panarame de acest gen are de suferit toată presa! Pentru că lumea nu face o distincție clară între jurnaliștii care-și verifică informația și ”lăbarii” de genul Ovidiu Bucur (termenul de ”lăbar” nu are nicio legătură cu eventuale deprinderi sexuale, chiar dacă Ovidiu Bucur n-a fost văzut în viața lui cu o ”gagică”; din acest motiv, colegii din presă sunt pe punctul de a iniția campania: ”Salvează-i mâna lui Bucur, găsește-i o prietenă!”).

Și dacă aveți impresia că Ovidiu Bucur s-a făcut ”negru” de supărare după acest pamflet, să știți că așa e el! Negru!

Precizarea IPJ Cluj, cu referire la invențiile lui OB Pinocchio: ”Nu avem astfel de informații”.

Comenteaza