Ies mizeriile la suprafaţă: Învăţătoarea protestatară era plătită de Dan Voiculescu!

4
1.659 vizualizari
banner caribic 012019

În toamna anului 2010, pe la televiziunile de ştiri a apărut o informaţie conform căreia o învăţătoare din Caracal a intrat în greva foamei, ca formă de protest împotriva Guvernului de atunci, care a fost nevoit să aplice măsuri drastice de limitare a cheltuielilor, din cauza crizei economice care s-a abătut asupra României. În principal, a fost promovată pe la Antena 3, postul slugarnic al fostului lucrător al Securităţii (după cum a recunoscut recent, chiar în propria sa declaraţie de candidat la Senat!), Dan Voiculescu. Evident, era un „cetăţean oarecare”, un „independent”, care trebuie să crească indignarea populaţiei împotriva Guvernului ce încerca să treacă România peste criză. Însă, suspiciunile de manipulare media (de parcă mai trebuie demonstrate, vorba aia!) ale trustului lui Dan Voiculescu au ieşit la iveală acum!

Între timp, doamna învăţătoare a ajuns candidat la Senat, din partea USL. „Convinsă” de Dan Voiculescu, după cum singură a afirmat! Practic, este locul care i-a revenit PC-ului, în urma negocierilor din USL.

În calitate de candidat la Parlamentul României, doamna învăţătoare a trebuit să dea o declaraţie de avere, în care să-i treacă veniturile. Surpriză: ea câştiga de la Dan Voiculescu, aproape cât lua în calitate de învăţătoare! Vezi declaraţia de avere AICI.

Din învăţământ, Cristiana Anghel a câştigat în ultimul an fiscal (2011) 17.388 lei, iar de la trustul lui Dan Voiculescu (respectiv SC Antena 3 SA Bucureşti) a câştigat 13.613 lei, pentru „drepturi de proprietate intelectuală”! Ea singură a precizat asta, în declaraţia de avere!

Şi atunci, nu e normal să ne punem întrebarea dacă nu cumva am fost manipulaţi?! Dacă nu cumva trăim într-o realitate construită de alţii, care au anumite interese?!

Mizeriile ies la suprafaţă!

4 COMENTARII

 1. Ma asteptam… se pare ca se demonteaza pas cu pas minciunile si lovitura de stat gandita de USL iarna trecuta… Dezgust fata de aceste situatii, si mila pentru prostii care inca mai cred in USL , niste demagogi, si vorbitori de limba de ‘lemn’ comunistoizi.
  Ceea ce ma doare si mai tare , este faptul ca majoritatea oamenilor din tara asta habar nu au ce se intampla in lumea larga, care sunt efectele globalizarii si cat de tare ii v-a lovi aceasta globalizare pe ei in curand , de ce spun asta? pentru ca statul sosial in care despre care ei sunt convinsi ca este solutia, … a murit de mult. Colapsul e mult mai aproape de ei decat isi imagineaza. Sunt tari care au facut reformele facute de PDL si poate chiar mai profunde, si care azi sunt inaintea romanilor cu mult , tari despre care mandria noastra nationala ne dicteaza sa credem ca sunt tari din lumea a treia ,… dar ne inselam amarnic. suntem mult prea departe de mersul normal al lucrurilor..

  Dezamagirea v-a fi profunda daca oamenii nu se trezesc si deschid bine ochii la falimentul care ne paste daca continuam sa credem in USL.

  Parerea mea este ca dreapta e solutia in Romania, dreapta e sansa ca romania sa intre in normalitate, dreapta poate asigura o sansa roamniei in europa.

 2. „Şi atunci, nu e normal să ne punem întrebarea dacă nu cumva am fost manipulaţi?! Dacă nu cumva trăim într-o realitate construită de alţii, care au anumite interese?!” Naiv nu cred ca esti, dar sa faci pe naivul se numeste ca faci parte din clasa manipulatorilor. Sau vrei sa credem ca ai descoperit „apa calda”. Gelule, Gelule… nu toti cel care traiesc in tara asta sunt din categoria celor manipulati.

 3. sper ca dupa alegeri sa aflam si noi ,cat suge ziarul tau ,cat si persoana ta din banul public ,de fapt banii turdenilor.atunci vor vedea si cei care nu stiu inca de ce scrii doar intr-o anumita directie,care apropo ,,sa schimbat 180 de grade”din cate tin eu minte.

 4. Măi Mario, văd că ţi-e foarte greu să înţelegi, că ziarul ăsta încasează MAI PUŢINI BANI decât ar trebui, pentru serviciile de PUBLICITATE/PROMOVARE pe care le face pentru ORICE persoană juridică, conform legislaţiei în vigoare şi conform activităţii pe care o desfăşoară. Şi când spun asta mă refer la audienţă, la date CPM (cost per mie, de care poate nu ai auzit) şi la altele de acest gen…
  De exemplu, deşi suntem singurul organ de media care deţinem audit privind audienţa (fiind numărul 1 din acest punct de vedere) şi studiu demografic privind audienţa (cerinţe stipulate pentru publicitatea de stat), suntem SINGURII cu care cei de la Primăria Câmpia Turzii refuză să deruleze o relaţie contractuală normală, publicându-şi anunţurile în alte organe de media, în mod abuziv (fără selecţie, standarde, criterii etc), iar pentru asta va veni vremea în care vor răspunde, inclusiv penal! Şi şti de ce?! Tocmai pentru că am refuzat să execut anumite ordine de-ale lor şi să nu mai fiu un organ de media echidistant. Am pierdut nişte bani, dar nu mi-am pierdut onoarea… Alţii au acceptat şi văd că pe tine nu te „doare” capul de ăia… :))
  Ştiu că stau multora în gât… Şi nu înţeleg de ce crezi că numai DUPĂ alegeri poţi afla ceva. Poţi afla şi ACUM, dacă te interesează! Ia legătura cu consilierii din USL şi PPDD care de o lună-două numai de asta se ocupă… 🙂 Şi transmite-le că estimarea închiderii mele în 3-4 luni e TOTAL eronată… Ziarul ăsta va exista mult şi bine, în forma asta, în alta îmbunătăţită, cu o altă ideee, cu mine singur, nu contează… Ideea e că VA EXISTA! Chiar dacă asta vă disperă, din câte văd…
  Ştiu ce Românie vă doriţi… Aia de pe vremea lui Năstase, când presa era pusă la zid şi obligată să preamărească politicile de partid ale corupţilor. Văd astfel de tendinţe şi în mass media locală, cu jurnalişti angajaţi de politicieni pentru a scrie cum s-au zbătut ei să aducă bani inexistenţi la Turda. Sau cu jurnalişti care refuză să vadă anumite contracte cu administraţia locală, făcute de un consilier prin interpuşi, deşi e o situaţie de incompatibilitate… Însă, te asigur că va veni o vreme când fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut sau face.
  Prin 2002, un primar cu gândirea ta, a făcut presiuni la organul de media unde lucram de ani buni, să renunţe la serviciile mele, în schimbul unei susţineri financiare consistente. Cei de atunci au făcut acest troc, aşa că vreo 3-4 luni nu am mai lucrat în domeniu. Însă, atunci i-am spus ceva acelei persoane care mi-a făcut asta: „Eu o să mai fiu jurnalist, dar dvs nu o să mai fiţi primar!”. Timpul a demonstrat că aveam dreptate…
  Aşa va fi şi acum… Ar fi mai bine să te obişnuieşti cu ideea că nu puteţi scăpa de mine, tu şi cei care au anumite interese.
  Toate cele bune!

Comenteaza