Hopa! Începem iar fraudarea audiențelor?! :))

1
5.699 vizualizari
banner caribic 012019

Colegul Ovidiu Bucur și-a făcut un nou site. Chiar dacă încă nu ați auzit de el, buzunarele publice ale unora deja s-au lăbărțat (dacă există fraieri în privat, ei o fac pe banii lor, deci ”no comment”!), ca să-și bage mânuța Ovidiu, fără niciun criteriu de performanță sau ceva… În fine, ăsta e alt subiect! Acum vorbim despre ”lauda cu citirile”

Scrie Ovidiu Bucur că a avut peste 10.000 de citiri ale unui articol publicat în 1 februarie 2018. Măiculiță, audiență nu glumă! Singura problemă e că la o verificare sumară, toată ”povestea” miroase a fraudă! Că nu-i prima dată când o face…

Păi… cum așa, de vreme ce TOȚI, da absolut TOȚI vizitatorii lui, sunt sub 8.000 de persoane, în perioada 1-4 februarie 2018 (asta fără să mai socotim că pot fi și cititori care sunt aceeași, pentru că am adunat ”unicii” din fiecare zi, nu ”unici absoluți” pentru perioada respectivă), conform datelor Google Analytics (prin t5.ro). Și vă spun ceva: nu există în lumea asta un site în care toți cititori, da absolut toți, să citească 1 și același articol! Nu există!

O fi asta o pregătire pentru frauda ce va să vină?! :)) Nu de alta, dar pe Trafic.ro contul apare blocat, pe motiv de neplată (trebuia plătit 19 euro/an). Ar trebui tras la răspundere directorul de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, care n-a găsit 19 euro în purcoiul de bani pe care îi dă lui Ovidiu (pe criterii numai de directorul DPCT știute, dar poate ni le zice și nouă, să vi le spunem!), să-i plătească suma la Trafic.ro…

Și noi ne-am putea ”umfla” audiența, cât vor mușchii noștri! Dar, n-o facem din respect pentru noi, pentru clienții noștri publicitari, pentru competitori și pentru cititorii noștri!

Ba mai mult, suntem singurul organ de media din zonă auditat profesionist de BRAT/SATI (unde plătit mulți bani pe an, nu 19 euro!), tocmai pentru că nu avem nicio problemă în a ne audita asociația de profil recunoscută în industria media din România… Pentru că nu dorim să fentăm, ci dorim să prezentăm date reale, credibile!

1 COMENTARIU

Comenteaza