Hmm… De unde a primit bani Seso?! De la Zilele Municipiului?!

11
3.437 vizualizari
banner caribic 012019

Cineva mi-a spus că echipa de fotbal Seso Câmpia Turzii ar fi primit ceva bani, de pe la bugetul local, deşi teoretic încă nu puteau să aibă acces la ei. Sursa ar fi fost, cică, ceba bani încasaţi de la Zilele Municipiului. Nu ştiu ce „inginerie” s-a făcut şi cu a cui acord, dar dacă treaba asta iese la suprafaţă, e un caz penal urât de tot!

Asta pentru că banii nu erau cu destinaţia respectivă! A încasa bani cu ocazia Zilelor Municipiului şi a-i direcţiona spre Seso Câmpia Turzii, pentru echipa de fotbal, fără ca în acest moment lucrurile să fie lămurite în privinţa legalităţii contractului şi a datei sale de intrare în vigoare (implicit a sumei care trebuie alocată), ar fi un grav abuz.

Totuşi, refuz să cred că cineva a fost în stare să facă aşa ceva…

11 COMENTARII

 1. Povesti cu pesti de jurnalist platit greu de PDL. Cind o sa iasa la suprafata tot ce a facut PDL-ul in Turda….o sa cam sune sirenele de la DNA. NU?!!!!

 2. De ce as fi disperat? Ca esti las si imi blochezi IP-ul pe T-news? Asta te dezonoreaza pe tine, nu pe mine. Ma doare in cot…doar ca e incorect!
  Asta este cenuzura pentru ca nu am folosit limbaj obscen, ci super civilizat, chiar daca am fost provocat de alti PDL-isti. Dar ca un PDL-ist fanatic ce esti nu ai nici o mustrare de constiinta cu privire la faptul ca normele morale ale democratiei sunt calcate in picioare.
  „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!” a spus cel mai celebru si mai democrat turdean. Jurnalismul pe care-l practici tu Gelule, incalca tot ce a crezut acest turdean moral. Pacat! Tu ar trebui sa aperi cetatenul, nu sa fi partizanul unora si al altora. Faptul ca pui farul doar pe unii, iar pe altii ii zugravesti in roz te demasca ca fiind doar o portavoce a PDL-ului. Iar portavocile sunt subiective si….necredibile.
  Vremea PDL-ului trece…in tara si la Turda. Nu spun ca unii sunt mai perfecti ca altii. Dumnezeu ii stie pe toti. Dar vazind ce faci, nu pot sa nu ma gindesc la cei 90 de francezi din Divizia a 33-a SS Grenadieri „Charlemagne” care au mers sa apere Berlinul in 1945, in fata Armatei Rosii, cind chiar seful lor Himmler fugea din Berlin trecind pe linga ei…fara sa le raspunda la salut. Iar Himmler era cel care a creat deviza SS: “Meine Ehre heisst Treue” (“Onoarea mea se numeste fidelitate”). 🙂 🙂 🙂

 3. Hai să lămurim un lucru: atâta timp cât mă acuzi, fără nici o noimă, am dreptul să-ţi blochez postările. mai ales că nu-mi oferi acelaşi dreopt, respectiv dreptul de a şti cine eşti atunci când vorbeşti, şi dreptul de a veni şi eu în casa ta, să te fac în fel şi chip!
  Hai să-ţi dau un exemplu: la ultima investigaţie, am dezvăluit nereguli făcute de 9 consilieri: 2 de la PDL, 2 de la USL, 1 de la UDMR şi 4 de la PPDD. Mi-a sărit în cap doar unul de la USL, spunând exact ce spui şi tu: că articolul a fost „comandat” şi alte tâmpenii demne de minţi mult prea înfierbântate pentru a mai judeca normal. Şi atunci, te întreb: cum pun „farul” doar pe unii?! tare vă mai deranjează că mai există cineva care să stea cu ochii pe voi! De aia mă ameninţaţi în fel şi chip, că-mi rupeţi ficaţii, că-mi distrugeţi afacerea şi familia, că… multe altele!
  Asta e democraţie, stimabile?!
  Eu sunt apărător al democraţiei şi tocmai asta vă sperie… Văd ce face USL şi la nivel naţional: s-au întors la epoca Năstase, cu defilări de braţ cu puşcăriabilii, în apărarea lor şi cu înjurături la adresa justiţiei. Cu părere de rău trebuie să-ţi spun, n-am văzut aceste practici la pedelişti, cum o fi fost ei de criticaţi… Învăţaţi să fiţi democraţi, după aia mai vorbiţi.
  Şi să-ţi mai spun ceva: eu nu am timp să intru în polemici cu tine. Poate ai o soţie care să te suporte, e treaba ta, dar nu mă pune pe mine să-ţi rezolv problemele tale de altă natură.
  Şi aici ţi se poate bloca IP-ul, dacă vreau…

 4. 1. 🙂
  2. 🙂 🙂
  3. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  4. Pai farul este unilateral pus pe toti cei care nu sunt PDL. Daca ai fi obiectiv, ai scrie macar despre calitatea submediocra a lucrarilor edilitare care s-au facut in orasul asta sub PDL, dar la preturi mai mari ca in occident. O parte dintre turdeni au mai iesit din tara (:)) si au vazut cum arata lucrari edilitare facute responsabil si la cele mai inalte standarde…si culmea, la preturi mici.
  5. Tu Gelule nu ai cum sa fi aparatorul democratiei cind blochezi IP-urile celor care isi exercita draptul constitutional la libera exprimare.
  6. Stiu ca ai vrea sa sti cine sunt eu, ca sa ma toci cu articole mincinoase prin ziarul tau, dar nu mi-ai dovedit deloc ca esti impartial si democrat. Esti adeptul unei dictaturi portocalii feroce. Asa ca o sa-mi exercit intiiul drept al Internetului: Anonimitatea. Mai ales ca nu le ceri altora care posteaza pentru PDL sa isi arate si ei identitatea.
  7. Daca asa te simti tu tare ca blochezi IP-urile si nu permiti o polemica decenta, atunci blocheaza-l si pe asta. Nu m-a afectat nici blocarea primului, nu ma va afecta mai mult nici blocarea astuia. Numai ca atunci o sa ai o maaaaaaare problema: inseamna ca nu ai devenit ziarist, ci ai ramas doar un biet CFR-ist. Si inca la nivel acar! 🙂 Mai bine lasa copilariile si suporta ca un barbat un dialog polemic deblocind IP-urile tuturora pe care le-ai blocat.
  8. Si ca sa nu spui ca nu ai fost informat si ca nu aveai de unde sa sti ce este si cum trebuie sa se comporte un ziarist, iti dau link spre Codul Deonotolgic al Ziaristului: http://www.pressclub.ro/publicatii/cod.html
  Salut!

 5. La modul ăsta nu pot să am o discuţie cu tine. Te fac şi eu nebun, neinternat la timp, care are grave probleme în societate, dovadă că a fost ridicat cu Ambulanţa săptămâna trecută, dar nu l-au ţinut pentru că nu are bani de medicamente şi… am terminat tot dialogul.
  Învaţă să dialoghezi, după aia să ai pretenţii la dialog…
  Noi doi nu avem ce să povestim…

 6. Nu stiucine esti O.ratiu dar știu ca ai mare dreptate in tot ceea ce spui . Gelu nu te supărat asta e viața

 7. Pentru Nelu… Pun pariu că nici nu mă cunoşti, de fapt! :)) Crede-mă, nu mai pot eu de tine… :)) Numai gândul vostru îl am! :)) Am alte treburi, băieţi, aşa că n-am vreme de „poveşti”.

 8. Domnule gelu te cunosc mai mult de cât crezi tu. Un exemplu vrei spune? Cand lucrări la Cluj cu fosta nevasta si după ce va-ți despărțit ai mers sa ii spui la șeful tau sa o dea afara? De ți-a raspuns gelu orice fac dar pe mama copiilor tai so dau afara nu pot.

 9. Pentru Nelu: Ţi-am spus că nu mă cunoşti şi prin ceea ce ai spus ai demonstrat asta.
  Hai să-ţi spun eu de ce nu putea fi aşa cum spui tu!
  1. Eu am plecat de la acel ziar înaintea ei.
  2. Noi divorţasem sau eram în proces de divorţ.
  3. Eu nu aveam cum să mă duc să-i spun directorului s-o dea afară, de vreme ce ea se culca cu el! :))
  No, asta-i treaba!
  Dacă m-ai fi cunoscut, ai fi ştiut că eu am plecat de la ziarul respectiv (dat afară, dacă pot spune aşa; detaliile le-am explicat cu alte ocazii) cu cel puţin 1 an înaintea ei. Adică, ea a lucrat după mine, nu eu după ea! Şi istoria ta poate avea un sâmbure de adevăr, numai că e ca la Radio Erevan: eu am fost cel dat afară!
  În rest, povestea e faină… data viitoare, vino cu poveşti reale. Nu de alta, dar mi-am crescut fiica de unul singur…

Comenteaza