Gata! Coruptia institutionalizata si faradelegea din Primaria Campia Turzii pot fi demonstrate la DNA!

6
3.937 vizualizari
banner caribic 012019

stop-abuzCoruptia si faradelegea institutionalizata din Primaria Campia Turzii poate fi demonstrata in fata procurorilor DNA! Este o afirmatie dura, stiu, dar mi-o asum pentru ca stiu ce vorbesc!

Apropo: am aflat si suma pentru care disperatul OB-eu a executat ordinul de a ma ataca!

Toate informatiile vor face obiectul unor dezvaluiri unice in mass media locala, pe baza unor dovezi care vor demonstra coruptia institutionalizata coordonata de cuplul Radu Hanga – Petre Pop, obtinute la capatul unor investigatii de luni de zile.

Ceea ce pina nu demult banuiam, acum poate fi probat, cu date certe! Cu siguranta ca procurorii DNA vor avea serios de munca, pentru a pune capat intelegerilor de tip mafiot la care administratia condusa de Radu Hanga si Petre Pop au subjugat presa locala! Iar la mijloc este vorba de banul public, respectiv de un jaf inimaginabil.

Sunt informatii incredibile, la care vor avea acces doar cititorii TurdaNews!

Noi nu ne lasam intimidati si vom merge pina in pinzele albe!

6 COMENTARII

 1. Va felicit pentru munca pe care o depuneti si pentru faptul ca santeti de partea noastra a cetatenilor, ca sa ne faceti dreptate, si nu a politicienilor care cumpara presa, daca se poate numi asa, din cauza jurnalistilor care scriu la comanda unor fanatici si avizi de bani si putere.

 2. Ai aceasta atitudine pentru faptul ca nu te-a ales pe tine ca mijloc mass media de transmitere a informatiilor legate de Primaria Campia Turzii, deci nu ti-au bagat banii cu forta in buzunarele tale fara fund cum face onorabilul Stefanie!!!
  Suntem noi ,,multi si prosti,,dar nu toti,asa cum ne crezi!!!Dar iti va veni si tie randul caci LEGIUNEA si CAPITANUL nu doarme!!!

 3. Pentru Legionarul:
  Îmi cer scuze că nu ţi-am răsouns până acum, dar am avut activităţi mai importante de făcut…
  1. Ce nu înţelegi tu e că ALEGEREA despre care vorbeşti trebuie să se facă pe CRITERII CLARE, nu pe criterii de CORUPŢIE! Nu sunt banii nici a lui Petre Pop, nici a lui Radu Hanga! Sunt banii comunităţii! Oferta mea era de 1.500 de lei pentru 40.000 de cititori unici. Ei au refuzat-o şi au dat 4.400 lei pentru maxim 1.500 de cititori. Ţi se pare normal?! Mie nu! Şi, în plus, nu e legal! Dar de asta o să se convingă ei mai încolo… :mrgreen:
  2. Ştefănie nu-mi bagă mie bani în buzunar! Pentru informarea ta, află că în ultimele luni ale acestui an, bonusurile acordate de TurdaNews administraţiei locale s-au ridicat la sume între 3.000 şi 5.000 de lei! Adică, am prestat servicii, dar am refuzat să iau banii, tocmai pentru că era un contract încheiat la început de an. Dacă tot vorbeşti, interesează-te câţi bani primesc alţii, comparativ cu mine, în condiţiile în care au cititori mai puţin de jumătate, ca să nu amintesc de cazurile în care au de 30 de ori mai puţin, cum e cazul ziarului 15 Minute, care de la Câmpia Turzii încasează 4.400 de lei pe lună! 🙄
  3. Nu cred pe nimeni prost! Nici măcar pe tine… Că te cred un pic „dus de acasă”, asta e altă problemă… Şi o şti prea bine! 😆
  4. Tu, corupt, ajungi să vorbeşti de Legiune şi Căpitan?! 😆 😆 😆 Crede-mă că ai fi înaintea mea pe listă! 😉
  5. În rest, nu eşti nici primul, nici ultimul care mă ameninţă… E ceva firesc, în cazul unui jurnalist care a anunţat că va demasca toată mafia din administraţia publică din Câmpia Turzii! Ştiu că sunteţi mulţi, ştiu că nu vă convine, dar nu mi-e teamă să mă înham la această muncă. Deja am deschis un prim proces. Urmează depunerea dosarului cu faptele penale… :mrgreen:

 4. Cum probati numarul de cititori??
  Cu numarul de vizite facue de catre cetateni pe pagina/blog sau folositi durata vizitelor??
  Ca nu v-au ales pe dumneavoastra nu este un subiect de DNA.Trebuia sa scrieti articolul care sa includa si probele nu doar opiniile dumneavoastra iar noua ,cititorilor pe care mizati si care va dau valoarea paginii de altfel, sa ne mai spuneti ca au inceput audierile la DNA in urma sesizarilor/probelor pe care spuneti ca le detineti.

  LUPII SE MUSCA INTRE EI CAND NU LE AJUNGE PRADA.

  Respectele mele domnilor.

 5. Răspunsuri:
  – Numărul de cititori se probează prin serviciile unei terţe societăţi, specializate în măsurarea audienţelor online. E similar cu audienţa în cazul tv… Mă refer la idee…
  – Faptul că nu au ales oferta cea mai bună, preferând oferte mai scumpe, şi ţinând cont de faptul că e vorba de banul public, poate fi un subiect de DNA. Mai ales că încrengătura e mai mare…
  – Probele am spus că urmează să le prezint. Am adunat probele pentru ca totul să fie foarte clar.
  – Nu ştiu la ce lupi faceţi referire. Eu mă consider doar un biet câine de pază al democraţiei… :mrgreen:

 6. La cei mari ,despre care scrieti si dvs , care selecteaza oferte de servicii inexistente din banii publici.Este un proverb latin…cred .

  Respecte si succes in apararea democratiei

Comenteaza