„Doamna” Nădăşan?! Nu-mi vine să cred!

17
4.526 vizualizari
 

În urmă cu câteva minute am fost sunat de pe numărul de telefon 0745-350587, iar la capătul celălalt a fost „doamna” Nădăşan. Soţia poliţistului Melian Nădăşan, de la Poliţia Turda. N-o să vă vină să credeţi, dar soţia poliţistului m-a… ameninţat!!!

A făcut referire la un articol publicat în săptămânalul Ziarul AS (a fost deschiderea acestei săptămâni!), care făcea referire la o serie de persoane cu o anumită poziţie în societate, care figurau ca… datornici la bugetul local. Articolul a prezentat o serie mai lungă de astfel de persoane, printre care se aflau un jurnalist, un deputat, un consilier local, un medic şi chiar un avocat!

Şi m-a întrebat că ce am cu soţul ei. Şi eu i-am răspuns simplu că… nu am nimic, că articolul a fost scris pe baza unor informaţii publice publicate pe site-ul Primăriei Turda (Anunţuri colective/individuale din cadrul secţiunii Impozite şi taxe, www.primturda.ro) şi că din acele comunicate publice au fost extrase numele unor persoane mai cunoscute (firesc), informaţia devenind apoi subiect de presă (normal!). În cazul lui Melian Nădăşan, informaţia a apărut într-un anunţ colectiv din data de 18.11.2009. Ba mai mult, informaţia conţinea şi numele fiului său (la care jurnalistul nu a făcut referire!). Melian Nădăşan este la poziţia 17 în acel document, iar fiul său era la poziţia 15. Documentul poate fi vizualizat dând click AICI. Informaţia a apărut şi pe TurdaNews. Citeşte AICI.

Din câte se poate observa, articolul a fost scris la modul sec, fără comentarii, fără mişto-uri, fără alte adăugiri… Şi cuprindea numele unor persoane cunoscute care se regăseau pe acea listă. Atât!

De aceea, nu am înţeles indignarea EXTREMĂ a „doamnei” Nădăşan. După ce iniţial a spus că mă dă în judecată pentru că am „permis” publicarea articolului (?!), la care eu i-am spus că e liberă să facă ce doreşte, a trecut la ameninţări mai mult sau mai puţin voalate. A spus că merge la Ziarul 21 (ziarul concurent, condus de o persoană, culmea!, condamnată penal şi care mai are câteva dosare penale pe rol!) şi plăteşte să se publice nu-ştiu-ce despre mine. La care eu i-am spus că e liberă s-o facă. Apoi, a spus că va da foc redacţiei săptămânalului Ziarul AS, că eu din „chichineaţa” aia îmi fac banii. Şi i-am spus că poate s-o facă, că eu nu o pot opri. După care mi-a spus că „o să ne întâlnim noi”… Şi n-am înţeles la ce a vrut să facă referire…

Însă, ca jurnalist, ca plătitor de taxe onest, ca persoană privată (ca să nu zic publică), sunt profund dezamăgit/indignat/revoltat că soţia unui POLIŢIST mă sună ca să-mi spună astfel de cuvinte!!! Întrebarea mea, logică la urma urmei, este: unde să mă duc să depun plângerea? La Poliţia Turda?! Adică, acolo unde lucrează soţul „doamnei”?! Uf, ce ţară…

Atât cât voi fi în viaţă, nici ziarul online TurdaNews şi nici Ziarul AS nu vor da curs unor astfel de ameninţări şi vom publica orice informaţie, oricât ar fi de neplăcută şi la adresa oricărei persoane, atâta timp cât informaţia brută este reală (în cazul acesta: un document oficial al Primăriei Turda)! Garantez personal!

Precizare: „Doamna” Nădăşan mi-a mai spus ceva. Că aş avea ceva cu soţul ei, că s-a scris şi despre incidentul de la Iara, când a fost dat afară din funcţia de şef de post. Şi i-am explicat frumos că nu am absolut nimic, îl respect, nu ne-am vorbit niciodată necuviincios (domnul Nădăşan este şi oficial al clubului de fotbal de Liga 3, Seso Câmpia Turzii, calitate în care m-am întâlnit cu dânsul mai des, decât aceea de poliţist), iar incidentul de la Iara a fost din nou PUBLIC. Şi… n-a fost o invenţie!

17 COMENTARII

 1. Doamna ar trebui sa se preocupe ce face sotul ei adica ce mai lucreaza asa ca „bonus” Lumea vorbeste ca „pulitistul de cartofi:”)) in afara serviciului, are femei la produs impreuna cu cativa baieti de baietii cu care e cuplat, asta asa doar sa se relaxeze, ca mereu se plange cum latri:)) Doamna mai bine intreaba-l cum e sa schimbe fetitele in fiecare zi?. Ca vad ca tu esti de mult expirat. Ar trebui sa taceti doamna ca sa nu se afle cate a mai facut „pulitistul” tau de sot, ca sa vada lumea cine e om al legii ..unul care e mai implicat ca si alti asa numiti…

 2. Nu cred că ar trebui să scriu o carte cu „cel mai ameninţat dintre pământeni”. În primul rând, pentru că nu sunt cu siguranţă acela. În al doilea rând, pentru că nu-i văd rostul.
  Oricum, apreciez faptul că mulţi „colgi” de-ai lui Rareş Morar îmi frecventează site-ul şi blogul. Anunţaţi-l şi pe el, că el spunea că doar eu intru pe blogul meu… 🙂

 3. Coleg de-al tău… Care posta pe aici într-o perioadă. Apoi a început să posteze Dănuţ Stăncioiu, un alt coleg de-al vostru… Şi acum tu… La asta m-am referit. Fără să jignesc. Presupun că nu faci o facultate ca să înlocuieşti U cu V să poţi scrie PULA, nu?!

 4. Ma bucur ca exista inca jurnalisti vertebrati, care cunosc adevaratul sens al jurnalismului si acela de a prezenta realitatea intr-un mod neutru.Jurnalismul sanatos este ca oxigenul ptr. o democratie reala.
  Oricum, nu este este totuna sa faci jurnalism in Romania sau Germania de exemplu.Mai ales jurnalism de investigatie.

  Nu as dori sa comentez cele relatate in articol ptr. ca ” Uf, ce ţară…” …permiteti-mi sa va parafrazez D-le Florea.

  Sunt multe de spus , de relatat,de descoperit…..si daca jurnalistii ar fii mai protejati poate ne-am trezi din somnul de vecie in care suntem blestemati sa traim.

  Revolutia a fost doar o „intoarcere pe partea cealalta” .Din pacate somnul continua !!!

 5. Iată, că unii jurnalişti sunt huliţii!! . Oare de ce? Ne supără adevărul în care trăim ? Nu vrem să acceptăm adevărul? Ne place sa trăim în corupţie şi minciuna? Atunci, nicodată să nu pretindem sau să dorim să avem o viaţă mai bună.
  Şi totuşi în aceste vremuri, nu sunt mulţi cei care întradevăr au curajul să spună adevărul pe faţă, indiferent câtă miză se pune pe viaţa lor, şi celor apropiaţi sau familie lor.
  Trebuie să recunosc că Gelu Florea are un curaj înăscut pentru a putea lupta pt. adevăr, chiar dacă acesta are un preţ mult prea mare. Mulţi alţi jurnalişti stau şi privesc din umbră nedreptatea, fără a avea curajul să comenteze, si de aceea nu îi judec.
  Jurnalistul Gelu Florea este un om mare, şi este mult prea apreciat pentru curajul si meritele lui. Cei care aduc comentarii urâte la adresa lui, după cum am văzut, sunt doar cei în cauză, cei care au reputaţia pătată, si care ascund adevărul, în care trăim şi nu vrem să îl vedem, cel care Gelu Florea, îl prezintă prin Intermediul ziarului lui.
  După cum am văzut, nici un articol scris, nu este neânsoţit şi de o dovadă, care cu certitudine contestă adevărul, cu fiecare articol scris.
  Si atunci îi întreb pe cei care sau întunecat la faţă, din pricină că Gelu Florea a făcut adevărul public, şi au fost deconspiraţii: Până când credeti că vă va răbda Domnul? Până când credeti că cei care privesc la voi nu vă judecă, si nu va scârbeşte în sinea lor? Chiar credeţi că suntem doar produsul mintilor voastre bolnave şi inferne acela în care vreţi să ne trageţi?
  Mereu se va ridica cineva să facă dreptate, şi în final nu veţi ajunge departe!
  Prin acţiunile voastre nu faceti decât să coborati iadul pe pământ , să ne faceţi părtaşi la blagosloviile voastre care vin dintr-un infern, acela a unor de minţii bolnave şi blestemate de Dumnezeu.

  Gelu Florea este si va fi pt. multi un om al binelui, care luptă pt. noi oamenii simpli sau pt. cei care sunt nedreptătiţi din cauza unor câinii ca voi, care sunt la putere şi care vor să pună stăpanire pe minţile noastre, tocmai pentru a fi părtaşi „unor blestemaţi „de Dumnezeu.
  Gelu este şi va fi jurnalistul nr. 1, lucru care la şi demonstrat.
  Domnu Gelul, nu te lăsa, nu te pierde printre cei care se cred legiuitorii. Pentru că sunt sigur că Domnul va fi mereu cu tine şi te va apăra.!
  Succes în tot ceea ce faci ….sănătate!!

 6. pentru manu ca vad ca e tare in gura de ce nu iti lasi adevaratul nume si te ascunzi…daca acuzi pe cineva macar fa-o cu numele tau…sau nu ai tupeu?!

 7. probabil domnul jurnalist gelu florea o fi suparat fiindca si sotia lui face parte din fetele pe care „politistul le are la produs” :))

 8. cred ca gelu florea din cauza aia s-a despartit si de prima sotie..o fi fost oare si ea trimisa la produs de politistul de mai sus!=))

 9. Văd că se vorbeşte de domnul Nădăşan, când eu am făcut referire la… soţia acestuia. E o diferenţă, totuşi. Însă, nu mă pot abţine să nu trag o concluzie, după cele două comentarii de mai sus.
  Ambele pun sub semnul întrebării faptul că soţiile mele ar fi fost date la produs de domnul poliţist („folosind termenii „probabil”, „cred că” şi „oare”). Fiind sub semnul întrebării, există varianta ca afirmaţia să fie adevărată sau falsă. Evident e falsă, dar nu asta contează…
  În schimb, nu se pune sub semnul întrebării faptul că poliţistul ar avea fete la produs. Pe bune acum: sunt şocat! Pentru că dacă nu se pune sub semnul întrebării acest lucru, înseamnă că e real, nu?!

 10. gelule esti penibil,ai ajuns sa-ti fie frica de amenintarile unei femei,in asemenea maniera incat ai ajuns sa faci public acest lucru…esti o GAINA…mai bine ai aborda subiecte cu adevarat interesante nu cu privire la unele „amenintari” de la o sotie de politist

 11. il cunosc pe domnul nadasan,in special de la fotbal si pot spune ca este singura lui pasiune si nu cred ca are femei la produs;cat despre faptul ca nu si-a platit la timp impozitul nu este atat de grav precum gestul tau de a nu-ti achita pensia alimentara pt copii(se vorbeste printre colegii tai)

 12. Pentru adrian-marius-denis-paul-cata şi ce nume îţi mai pui, ca să „fiţi mai mulţi” (ai grijă, să nu te îmbolnăveşti de personalitate multiplă):
  – Sunteţi una şi aceeaşi persoană, refulată, care schimbă numele, încercând astfel să lase impresia că „suntem mulţi”… Nu mai continui cu caracterizarea inteligenţei, că se subînţelege…
  – Nu mi-e frică de ameninţările unei femei. Dovadă că le-am făcut publice! Din păcate, fiind vorba de o soţie de poliţist, cred că ar fi trebuit să aibă control asupra afirmaţiilor pe care le face. Atâta tot!
  – Nu am avut treabă cu domnul Nădăşan! S-a scris un articol în care s-au menţionat mai multe nume, de persoane cunoscute, care figurau cu datorii. Atâta tot!
  – Nu ştiu la ce te referi cu pensia alimentară. Pe mine nu mă interesează ce vorbesc alţii, pe mine mă interesează adevărul. Dacă consideri că ceea ce spui e real, îţi dai seama că ar fi foarte mulţi care ţi-ar da bani serioşi dacă ai putea proba aşa ceva împotriva mea. Deci, nu fi fraier şi fă rost de dovezi! Numai că, vei descoperi că… sunt minciuni! Sunt obişnuit cu astfel de măgării pe care nu le veţi putea proba niciodată.

 13. mai gelu florea nu vreau eu sa fac bani de pe urma ta ca am eu alte surse de venit vreau doar sa iti atrag atentia asupra corectitudinii tale si a felului in care tratezi subiectele…

 14. Măi marius-ionutz, nu eşti tu aşa deştept încât să faci bani de pe urma mea… Şi nu ştiu dacă tu, care foloseşti vreo 4-5 nume, eşti în măsură să judeci „corectitudinea” mea şi modul cu „tratez” subiectele. Dacă nu-ţi place, nu intra. E simplu!

Comenteaza